Kız arkadaşımla buluştuğumda hep aynı kıyafeti giyiyorum

baran'

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
528
Arkadaşlar merhaba konu cidden komik ama paylaşmak istedim 1 aylık güzel bir ilişkim var ve her kız arkadaşımla her buluştuğumda aynı kıyafetleri giyiyorum dolabımda dışarda giyinmeye uygun olan 1 pantolon 2 sweat var ve hafta içi hafta sonu hep bunları giyiyorum 5 günde 1 hepsini yıkıyorum ve havalandırıp temiz kullanıyorum ama kendimi kötü hissediyorum kız arkadaşım kendi giyimine çok önem veriyo ve çok güzel giyiniyo. Kenarda 35k birikmiş param var ama ailem harcamama izin vermiyor çünkü babamın baya yüksek miktarda borcu var ve benimde paramı harcıyıp borç yapmamdan korkuyolar ve kendi paramı harcamama izin vermiyolar. Neyse ilk baştaki konuya dönelim sizce kız arkadaşım benim hep aynı kıyafeti giymemden rahatsız oluyormudur

Arkadaşlar merhaba konu cidden komik ama paylaşmak istedim 1 aylık güzel bir ilişkim var ve her kız arkadaşımla her buluştuğumda aynı kıyafetleri giyiyorum dolabımda dışarda giyinmeye uygun olan 1 pantolon 2 sweat var ve hafta içi hafta sonu hep bunları giyiyorum 5 günde 1 hepsini yıkıyorum ve havalandırıp temiz kullanıyorum ama kendimi kötü hissediyorum kız arkadaşım kendi giyimine çok önem veriyo ve çok güzel giyiniyo. Kenarda 35k birikmiş param var ama ailem harcamama izin vermiyor çünkü babamın baya yüksek miktarda borcu var ve benimde paramı harcıyıp borç yapmamdan korkuyolar ve kendi paramı harcamama izin vermiyolar. Neyse ilk baştaki konuya dönelim sizce kız arkadaşım benim hep aynı kıyafeti giymemden rahatsız oluyormudur
Ben de dershaneye bu yıl aynı eşofmanla gitme challenge'ı yapıyorum. Sorarsa challenge yapıyorum de

Beyler pantolonu arkadaştan çaldım yazın sweatlerin ikiside hediye geldi onları bile kendim almadım yani

Baran kaç yaşındasın bilmiyorum ama kızlar genel olarak öyle şeylere takılmaz durumu iyi olan görüştüğüm biri vardı lüks yerlere falan da giderdik kıyafet vs neyse inan bunların gram önemi yok annem çok rica ettiği için görüşmüştüm ama durumu umrumda değildi kafa yapısı asla bana uymuyordu en güzel kıyafetleri giysen bile karşında ki kişi ile iki kelam laf edemiyorsan bunların bir önemi yok

Baran kaç yaşındasın bilmiyorum ama kızlar genel olarak öyle şeylere takılmaz durumu iyi olan görüştüğüm biri vardı lüks yerlere falan da giderdik kıyafet vs neyse inan bunların gram önemi yok annem çok rica ettiği için görüşmüştüm ama durumu umrumda değildi kafa yapısı asla bana uymuyordu en güzel kıyafetleri giysen bile karşında ki kişi ile iki kelam laf edemiyorsan bunların bir önemi yok
17 yaşındayım ve bilmiyorum karşımdaki kişiyle çok iyi anlaşıyoruz ama o giyindiği şeylere bu kadar dikkat ederken benim elimden hiçbir şey gelmiyor.

Aslında haklılık payın var ancak herkes senin gibi düşünmüyor. Şahsen benim sevgilim olsa ben de onun ucuz veya kötü giyinmesini kesinlikle sorun etmem hatta söz konusu bile olmaz. Durumu yoksa hediyeler alırım.

Günümüz ilişkilerinde en çok dış görünüş önem arz ediyor. Tarz, giyim, para ve belli bir gevşeklik olmadığı sürece erkekler geriden başlar kızların gözünde.

Aslında haklılık payın var ancak herkes senin gibi düşünmüyor. Şahsen benim sevgilim olsa ben de onun ucuz veya kötü giyinmesini kesinlikle sorun etmem hatta söz konusu bile olmaz. Durumu yoksa hediyeler alırım.

Günümüz ilişkilerinde en çok dış görünüş önem arz ediyor. Tarz, giyim, para ve belli bir gevşeklik olmadığı sürece erkekler geriden başlar kızların gözünde.
Şöyle bir durum var tabii ki dış görünüş önemli ama eğer temiz giyiniyorsa kızlar genel olarak aynı şeyi giymesine takılmaz ne bileyim bakımlı olduğu sürece bunlar sorun değil ama çıktığı kişi bu tarz şeylere takıntılı ise bundan utanmak yerine biri en baştan demeli o zaman sorun etmez eğer demezse bana özen göstermiyor o yüzden böyle geliyor diyebilir para vs konusu yani ancak maddiyatı çok seven biri bence karşısında ki ile uyum sağlamasa bile görmezden gelir ama ben kültürel ve düşünce seviyemin uyuşmadığı biri ile maddi olarak yapamam denendi onaylandı hayatımda yılın başında ilk kez biri ile buluştum bir kaç kez maalesef kırmamak için korkunç sıkıcıydı,yani her şey karakter de bitiyor yine her görüşede saygım var insanlar farklı yaratılmış düşüncelerde farklı .

Dikkatini çekmiştir bence 3-4 tane daha almalısın pahalı bir şey almana gerek yok

17 yaşındayım ve bilmiyorum karşımdaki kişiyle çok iyi anlaşıyoruz ama o giyindiği şeylere bu kadar dikkat ederken benim elimden hiçbir şey gelmiyor.
baran böyle şeyleri çok sorun etme senin elinde olsa zaten bunu yapmazsın dikkat edersin ama bu durumu karşında ki kişiye de izah et ki seni yanlış anlamasın ve temiz,bakımlı gittiğin sürece bunları dert etme bu tarz şeyleri bu durumuna rağmen dert eden biri yanında olmasa da olur ama seni seven biri bunları sorun olarak bile görmez senin bunu takman gayet normal kafana takma diyemem senin yaşlarında bende öyleydim ama bunların çok bir önemi yok güven bana ve umarım bu meseleyi güzelce çözersin kız arkadaşın ile mutluluklar.

Geri