The Last Dragonborn
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
Geçmiş olsun
Çok üzüldüm sana bunu yapanlardan hesap sormak,intakamını almak ister ve bir çif kurşun sıkmak isterim.
yani şey instası nedir
Ben küçük şeylere üzülüyorum ama daha kötü durumlar varmış geçmiş olsun.Bunun sadece sana özel yapıldığını düşünme ve üzülme. Benim annem bile aldatmıştı babamı sen düşün evliliklerde bile olabilen bir şey maalesef. Çok takılma önüne bak
boş ver gitsin o gider başkası gelir kızmı yok dünya'da bir kız için moral bozulmaz.Bir kız sevdim sevgili olduk kız beni aldattı moralim bozuk
Ne kadar nefret etsemde burda paylaşırsam iyi niyetli olanda kötü niyetli olanda kıza yazıcak genede kötülük yapmak istemiyorum.
O yüzden değil mert ama afk nın profil fotosu kızın instasındaki bir fotoNe kadar nefret etsemde burda paylaşırsam iyi niyetli olanda kötü niyetli olanda kıza yazıcak genede kötülük yapmak istemiyorum.
o zaman @Emydn10 ve @mahşerin pompacısı nı etiketlerdimNe kadar nefret etsemde burda paylaşırsam iyi niyetli olanda kötü niyetli olanda kıza yazıcak genede kötülük yapmak istemiyorum.
Mert'de 2 yıldır kızla uğraşıyormuş ümidi kesmiş kız sadece mert ile olan bir fotosunu bırakmış kötü bir durumO yüzden değil mert ama afk nın profil fotosu kızın instasındaki bir foto
Mesaj otomatik birleştirildi:
o zaman @Emydn10 ve @mahşerin pompacısı nı etiketlerdim
Bu arada kız güzel değil bence.