Neler Yeni

Kıza hislerimi belirttikten sonra bana karşı çok soğudu

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,963
İsim
tümen dağ

Rulep

80+ Gold
Kız arkadaş olarak görüyordu böyle yapması normal

Hanaz

80+ Gold

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,281
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
eğer ilk defa bir kıza kendini açarsan reddeder. Ama 10 kızla konuşsan kız sana koşarak gelir. Bu tc kızları kadar saf insan yok. Rus kızları hem sadık hemde güzeldir. TR kızları genel olarak egoist hele yeni nesil.

RivyalıGeraltt

80+ Bronze
eğer ilk defa bir kıza kendini açarsan reddeder. Ama 10 kızla konuşsan kız sana koşarak gelir. Bu tc kızları kadar saf insan yok. Rus kızları hem sadık hemde güzeldir. TR kızları genel olarak egoist hele yeni nesil.
katılıyorum CS:GO dan tanışıp instagramını aldığım rus flörtüm oldu çok iyi insanlar

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Valla bende açılacam ama sırf bu anlattığın durumu yaşayacağım diye çekinip vazgeçiyorum. Okul ortamında da olduğumuz için kıza açılsam kabul etse neyse ama reddederse arkadaşlarıyla her beni gördüğünde alay eder gibi gülmeye başlayacaklar gülmesini geçtim dediğin gibi soğukta davranmaya başlar bir süre sonra. Onuda geçtim sınıf bunu duyacak (zaten biri hazır bekliyor benim reddedilmemi) yani çok sıkıntı durum ha diyorum şu güz dönemi bitiminde söylesem reddetse bile 1 ay ortalıktan bi kaybolurum diyorum nasıl olur acaba?

RivyalıGeraltt

80+ Bronze
Valla bende açılacam ama sırf bu anlattığın durumu yaşayacağım diye çekinip vazgeçiyorum. Okul ortamında da olduğumuz için kıza açılsam kabul etse neyse ama reddederse arkadaşlarıyla her beni gördüğünde alay eder gibi gülmeye başlayacaklar gülmesini geçtim dediğin gibi soğukta davranmaya başlar bir süre sonra. Onuda geçtim sınıf bunu duyacak (zaten biri hazır bekliyor benim reddedilmemi) yani çok sıkıntı durum ha diyorum şu güz dönemi bitiminde söylesem reddetse bile 1 ay ortalıktan bi kaybolurum diyorum nasıl olur acaba?
Bence açılma kız şuan senle samimiyse arkadaşı olarak gördüğü içindir.

Son düzenleme:

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
O yüzden açılmayacaksın. Platonik olmayacaksın. İki kişinin arasında belli bi çekim varsa zaten öyle net konuşmalara girmeden zaman seni o yola iter. Açılıp reddedilme gibi bir durum da yaşamazsın. İlişkileri kademe kademe yükseltin ki sonra böyle durumlar yaşanmasın.

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Bence açılma kız şuan senle samimiyse arkadaşı olarak gördüğü içindir.
Yok bana baktığınıda görüyorum hissediyorum hemen arkamda oturuyor uyur gibi yapıp bana doğru baktığını görüyorum, konuşurken bana bakıp gülüyor falan bi ilgisi var ama yanılıyorda olabilirim bilmiyorum ancak ne kadar kız güzel olsada ben okuldan falan sevgili yapmama kararı aldım anlattığım bu durumlar yüzünden sıkıntı yani hem okul hayatım derslerimide kötü etkileyecek. Neyse ya elbet bizimde yüzümüzü güldürecek kafa dengi bi kız olur bea diyelim ya da zamanla belki kendi açılır falan (pek olası değil) 😀

KTimur

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Kız "biz neyiz" diyene kadar duygularınızı söylemeyin ve bu konuyu açmayın. Kız ilişki hakkında sorular sormaya başladığında duygularınızı söyleyebilirsiniz.

Hocam kızın manitası varsa tek rakibimiz manitasıyken; sevgilisi yoksa çok rakibimiz olmaz mı? %50 şans daha mantıklı geldi. Neden böyle düşündüğünüzü belirtebilir misiniz?
Mevzu rakip değil, saygı, sadakat ve etik. Hadi diyelim dediğini yapıp erkek arkadaşı olan bir kıza yürüdük ve kız onu terk edip seninle sevgili oldu, eee şuanda rakip pozisyonuna sen geçtin. Erkek arkadaşını aldatıp sana gelen bir kızla mutlu olabilecek misin? Büyük ihtimalle aynı hikayeyi sen yaşayıp aldatılan sen olacaksın.

Bunların dışında tamamen etik dışı ve ezikçe bir hareket.

Top Bottom