Neler Yeni

Kıza hislerimi belirttikten sonra bana karşı çok soğudu

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,981
İsim
göksel yurtcan
Başlıkta belirtiğim gibi, çalıştığım firma da bir kızdan çok hoşlandım. Kıza yüz yüze açılıcaktım, fırsat bulamadım ya da cesaret edemedim. Daha önce hiçbir kıza açılmadım. Kız reddetti, haklı da. Daha önce kıza hiç iltifat falan da etmedim. Hayatında biri varmış, her neyse. Ben bir şey hissetmedim. Kıza hislerimi paylaştım diye çok rahatladım. Daha önce kızla konuşurken heyecan yapıyordum, şu an rahatım. Kızla konuşurken, ama kız anlamadığım bir nedenden bana karşı çok öfkeli. Bugün çok üzdü beni. Daha önce benle iyiydi, anlaşıyorduk. Kıza karşı şu an bir şey hissetmiyorum, ama kıza karşı sert ve ilgisizde değilim. Evet, hoşlanmıyorum şu an, ama gene de kızı düşünmüyorum da değilim. Keşke hiç açılmasaydım. Hep arkadaş gaza getirdi. Kızın bu hafta son işi bırakıyor, ben de işi bırakıyordum. Bu kızdan hoşlandığım gün vazgeçtim. Şu an gitmesi gerçekten üzdü, ama bir yandan da onun adına sevindim. Gideceği gün konuşacam, bir helallik isticem. Kız gerçekten çok iyi biriydi. Neden böyle oldu, bilmiyorum.
hayatındaki kişiden dayak yemediyseniz sıkıntı yok

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,036
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
kız aşırı yakın davransa vay o*** hoşlandığı biri var ama yine de sana yanlıyor diyecektin. salın şu ayakları

Tanımadığın birinin ne diyeceğini nereden biliyorsun?

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,547
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Hocam kızın manitası varsa tek rakibimiz manitasıyken; sevgilisi yoksa çok rakibimiz olmaz mı? %50 şans daha mantıklı geldi. Neden böyle düşündüğünüzü belirtebilir misiniz?
Sevgilim var ? Yoksa bile sizin empati kurarak neden böyle dediğimi açıklayabilirim.
Yanınızda objektif olarak güzel birisi olsun. Yani sadece size göre güzel olmayan. Sadık mı sadık tek erkek arkadaşı sensin.
Sonra *konu sahibi için demiyorum* lavuğun biri gelsin *size de demiyorum aynı şekilde* sizin mantıkla %50 şans kanki kafasında, sevgiline yürüsün.
Sevgilin karşılık vermese de üstüne çocuktan rahatsız olduğunu söylese de çocuk inatla sevgiline yürüyor.

Hoş mu bu ? Kalede kaleci var diye gol de mi atmayalım düşüncesi kadar iğrenç bence.
Bu düşünce yapısı olgun değil ama şöyle olur. Eğer kız sadık ve olgun mentalde birisi değil ise, dışa dönük bir kişiliği var ise, dışarıda gözü var ise zaten sevgilisi de onu sevdiğinden yanında tutmuyordur. Yorumum olgun ve önüne bakan karşı cinsler içindir.

Method

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
463
İsim
Alperen Eymen Altunoğlu
Kendisi yazsa ilgi isterdi.. Kırıcılar

Top Bottom