Lisede hiç uğraşma çünkü YKS gibi bir sınav var pişman olursun son seneöyle düşünüyorum önümde lise var red yersem lisede illa biriyle tanışırım
nasıl konuşacağım ne diyeceğimAçılma. Sadece konuş. Açılırsan dalga geçerlerse üzülecek bir izlenim var sende dostum. Yıpratma kendini.
Lisede
dalga geçicek biri değilAçılma. Sadece konuş. Açılırsan dalga geçerlerse üzülecek bir izlenim var sende dostum. Yıpratma kendini.
evet eğer olursa böylebişey derslerim etkiler mien çok korktuğum şeyMuhtemelen LGS'ye gireceksin. Bu yaşlar ergenliğe geçiş dönemi olduğundan sadece hoşlandığını düşünüyorum.
Sana bağlı. Eğer gün boyu kız aklındandaysa tabii ki etkiler.dalga geçicek biri değil
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet eğer olursa böylebişey derslerim etkiler mien çok korktuğum şey
Dershane de bir şey demezler bu yüzden çok sallamaaynı dershanedeyiz hoşlanıyorumfakat ne yapacağımı bilmiyorum arkadaşımın kuzeniyle arkadaşlar arkadaşım ben sana ayarlatırım diyo ne yapmalıyım ve kızın yanında çok ***** bi kız var o tüm dershaneye yaymasından korkuyorum öğretmenlerin kulağına gitmesinden felan ne yapmalıyım kendim mi konuşmalıyım sizce ne dersiniz
sansürlenen yerde küfür yok arkadaşlar yanlış anlamayın
Hocam deneyimlerinizi yazıya dökün de elimiz güçlensin.Kızlar 22 yaşına kadar boş çar. Boşuna prim verme.
Elini değil vücudunu güçlendir.Hocam deneyimlerinizi yazıya dökün de elimiz güçlensin.
İyi bir vücut > iyi bir sevgiliElini değil vücudunu güçlendir.
Elini değil vücudunu güçlendir.
İyi bir vücut > iyi bir sevgili
zaten spor apıyorum vücut kol felan eğer olmazsa derslerime ve spora aşırı odaklancamElini değil vücudunu güçlendir.
İyi bir vücut > iyi bir sevgili