Kızılay civarında sevgiliyle yapılacak aktivite ve yemek yenebilecek yer önerisi

Ali Can

80+
Reaksiyon skoru
92
Yarın gece okul gezisi ile Ankara'ya geleceğiz. Kızılay'da serbest olacağız. Ankara'yı hiç bilmem nerede yemek yenir nerede gezilir. Sadece bir kere geldim. Serbest vaktimiz 3 saat olacak. Bu serbest vakitte Kuğulu Park'a gitmeyi , önerirseniz uygun fiyatlı güzel biryerde yemek yemeyi planlıyorum sevgilimle. Bunları yaptıktan sonra o civarlarda başka neler yapılabilir eğlenceli aktivite olarak neler önerirsiniz ?

Yarın gece okul gezisi ile Ankara'ya geleceğiz. Kızılay'da serbest olacağız. Ankara'yı hiç bilmem nerede yemek yenir nerede gezilir. Sadece bir kere geldim. Serbest vaktimiz 3 saat olacak. Bu serbest vakitte Kuğulu Park'a gitmeyi , önerirseniz uygun fiyatlı güzel biryerde yemek yemeyi planlıyorum sevgilimle. Bunları yaptıktan sonra o civarlarda başka neler yapılabilir eğlenceli aktivite olarak neler önerirsiniz ?
Sevgili işleri boş iş kanka ya.

Kanatçı Halil diye butik bir restoran var Kızılayda yemek yiyecekseniz öneririm pirzolasının tadı çok güzeldi. Onun dışında Anıtkabire gitmeyi unutmayın, kızılaya yakın otobüsle veya ankarayla yakınına varabilirsiniz.

Kızı notere götür. Evlilik için onay belgesi imzalat işini garantiye al.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,228
Üyeler
184,604
Son üye
sifirlarvebirler
Geri