Neler Yeni

Kızın giyimine laf eden yaşlı adam: Ya ben 76 yaşındayım beni tahrik ediyorsun

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Bir pencerede 76 yaşındaki şahıs haklı. Ama bu videoda haklı değil. Çünkü kızın yaşında ve sen onu öylece topluma açık alanda giyim üzerinden yargılayamazsın. 76 yaşındaki şahsa nasıl bir akılla hak verirsin diyeceklere cevabım: bir pencerede hak verdim. O pencerenin ne olduğunu da siz bulun bakam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,189
İsim
a l p e r
Bir pencerede 76 yaşındaki şahıs haklı. Ama bu videoda haklı değil. Çünkü kızın yaşında ve sen onu öylece topluma açık alanda giyim üzerinden yargılayamazsın. 76 yaşındaki şahsa nasıl bir akılla hak verirsin diyeceklere cevabım: bir pencerede hak verdim. O pencerenin ne olduğunu da siz bulun bakam.
Neyden haklı söyle işte uğraştırma adamı şimdi.

Charlster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Cihan Mert Karagöz
her iki tarafta bir derecede haksız. Çünkü herkes giyimine dikkat etmeli. Kimse sandığı kadar özgür değil. Öyle istediğin giyip çıkma hakkı yok. Diğer yandan ise dayının kafasını çevirip gitmesi gerekiyordu karışmaması gerekiyor.

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,185
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
her iki tarafta bir derecede haksız. Çünkü herkes giyimine dikkat etmeli. Kimse sandığı kadar özgür değil. Öyle istediğin giyip çıkma hakkı yok. Diğer yandan ise dayının kafasını çevirip gitmesi gerekiyordu karışmaması gerekiyor.
İsteyen istediğini giyer kimse karışamaz.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Cinsel organlar gözükmediği sürece kimseyi bağlamaz.
Yoo bağlar. Sadece meme uçlarının, genital bölgelerin kapalı olup diğer yerlerin açık olması kabul edilemez. O kadar da değil. Modern olacağım, çağdaş olacağım diye düştüğünüz hale bakın.

Dušan Tadić

80+ Silver
Yoo bağlar. Sadece meme uçlarının, genital bölgelerin kapalı olup diğer yerlerin açık olması kabul edilemez. O kadar da değil. Modern olacağım, çağdaş olacağım diye düştüğünüz hale bakın.
Öncelikle buna modern dediğimi nereden çıkardın? Ayrıca ben ister modern diyeyim ister eski kafalı ya da aklına her ne geliyorsa... Birinin giyimi bir başka kişiyi alakadar etmez.

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,185
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
Hayır bağlamaz insanların giyimine karışmak gericiliktir burası iran veya afganistan değil hadi diyelim giydi napacaksın?

@Respecter dediği gibi cinsel organlar gözükmediği sürece kimseyi bağlamaz. Türkiye halkı benim gibi yaşayacaksınız benim gibi düşüneceksin kafasından çıkmalı....

Zechion

80+ Silver
Giyimde çıplaklık baya bir öndeyse giyemez kusura bakmayın da.
Hocam hadi çok çıplaklık falan ,bence yanlışsınız, diyorsunuz da. Videodaki kişinin çıplaklığı var mı ? "76 yaşındaki şahıs" haklı demişsiniz bir de.

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol
neresinde haklı ne var kızın giyiminde?
Giyimde çıplaklık baya bir öndeyse giyemez kusura bakmayın da.
sana mı soracak armut genital bölgeleri açık ise polise şikayet edersin cinsiyet farketmeksiniz polis uyarıyor zaten.

Zechion

80+ Silver
Hocam hadi çok çıplaklık falan ,bence yanlışsınız, diyorsunuz da. Videodaki kişinin çıplaklığı var mı ? "76 yaşındaki şahıs" haklı demişsiniz bir de.
Yani çıplaklığı fazla bir şey giydi. Ne olabilir ? Yani 1 kişi çıplak giydi toplum ahlakı mı bozuldu ? Çok yanlış bir düşünce.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani çıplaklığı fazla bir şey giydi. Ne olabilir ? Yani 1 kişi çıplak giydi toplum ahlakı mı bozuldu ? Çok yanlış bir düşünce.
Ki toplum ahlakını bozacak bir hareket olmadığını da belirtmek isterim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,016,392
Üyeler
161,040
Son üye
inanç şahim
Top Bottom