Neler Yeni

Kızın giyimine laf eden yaşlı adam: Ya ben 76 yaşındayım beni tahrik ediyorsun

-nisay

80+ Bronze
Dinin hakkında bir sey bilmiyorsun bunu önceki konularında ki mesajlarında görüyorum bu adam dinini doğru dürüst öğrense dinden çıkardı.
Allah Allah. Öyle mi yürüyo bu işler? Doğru düzgün öğrense dinden çıkarmış bak bak. 1500 yıldır tartışılıyor bu din konusu. Kral noktayı koymuş. Aynen kanka bir tek sen çözdün mevzuyu. Allah gözlerini haramdan sakının diye ayet indiriyor. Adam çıkıyor diyor ki ''dinin zararları''. Dinsiz olup hayatında sürekli kadın değiştiren, bir kadın varken diğer bir kadını hamile bırakanlarda var kardeş. Sizin ki din düşmanlığı değil, İslam düşmanlığı.

ASO7İA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Messi
“Batı kültürünü medeniyet sanmakla, Arap kültürünü İslamiyet sanmak aynı hatadır!”
Muhsin Yazıcıoğlu

Evren avcı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,282
İsim
Evren avcı
aga bu kadın da açıksa ve bundan da etkileniyorsan yaşama bence.

Dash Zeus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,234
İsim
Hezekiel
Allah Allah. Öyle mi yürüyo bu işler? Doğru düzgün öğrense dinden çıkarmış bak bak. 1500 yıldır tartışılıyor bu din konusu. Kral noktayı koymuş. Aynen kanka bir tek sen çözdün mevzuyu. Allah gözlerini haramdan sakının diye ayet indiriyor. Adam çıkıyor diyor ki ''dinin zararları''. Dinsiz olup hayatında sürekli kadın değiştiren, bir kadın varken diğer bir kadını hamile bırakanlarda var kardeş. Sizin ki din düşmanlığı değil, İslam düşmanlığı.
Jxjdndnnfjfjfjfnfjjrnfnfjfjrjfnfn.

Dinsiz olup hayatında sürekli kadın değiştiren, bir kadın varken diğer bir kadını hamile bırakanlarda var
1 Dinsiz olup sürekli kadın değiştiren kişinin dinsiz olmasıyla alakası yoktur o şahısın kişiliğiyle alakalıdır.
2 "her şeyi yaratan yüce" yaradanın 2,3,4 kadına izin vermesi çok mu ahlaklı.
3 müslümanlar 5 6 yaşlarında ki çocuklarla evleniyor.
4 bütün evreni onun hatrı için yarattığı muhammed bile 9 yaşında ki Ayşe ile evleniyor muslumanlar ahlak konusunda ağzını açmasın lütfen.
Sizin ki din düşmanlığı değil, İslam düşmanlığı.
Ben din düşmanı değilim din bana düşman arada çok büyük bir fark var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

:D siz meal okumaya devam
Ok baby.

Jxjdndnnfjfjfjfnfjjrnfnfjfjrjfnfn.

1 Dinsiz olup sürekli kadın değiştiren kişinin dinsiz olmasıyla alakası yoktur o şahısın kişiliğiyle alakalıdır.
4 bütün evreni onun hatrı için yarattığı muhammed bile 9 yaşında ki Ayşe ile evleniyor muslumanlar ahlak konusunda ağzını açmasın lütfen.

Ben din düşmanı değilim din bana düşman arada çok büyük bir fark var.

Ok baby.
Ve lütfen tartışacaksak profilimde tartışalım konuyu kirletmenin anlamı yok.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,693
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Bir pencerede 76 yaşındaki şahıs haklı. Ama bu videoda haklı değil. Çünkü kızın yaşında ve sen onu öylece topluma açık alanda giyim üzerinden yargılayamazsın. 76 yaşındaki şahsa nasıl bir akılla hak verirsin diyeceklere cevabım: bir pencerede hak verdim. O pencerenin ne olduğunu da siz bulun bakam.
nereye haklı abi kızın giyiminde hiçbir sorun yok

-nisay

80+ Bronze
1 Müslüman olup, kitabı okumayıp dışarıda din tüccarlığı yapanında İslamla alakası yoktur şahsıyla alakalıdır.
2 Esas olan bir kadınla evlenmektir. 1 kadınla evlenmek teşvik edilmiştir dinde. 4 kişiyle evlenmeyide sınırladı İslam. İslamiyet öncesi araplara bakarsan kendilerine sayısız kadın alabiliyorlardı. Dört kadınla evlenmek teşvik edilmemiştir farz değildir, sünnet değildir, vacipte değildir. Nikah kıyılırken kadın erkeğin başka bir kadınla evlenmemesi hususunda ona şart koşabilir. Adalet için bir kadınla evlenmek teşvik edilmiştir. 4 kadına da iyi davranamazsın mükemmel bir insan değilsen. Çoğu muhafazakar insana bakarsan büyük bir kısmı tek bir kadınla evlidir. Ama çoğu kendini çağdaş veya modern zanneden insan ,sen nasıl isimlendiriyorsan, genelde hayatında kadınların biri gider biri gelir. Bir başkası varken bir başkasıyla konuşur flört denen saçma şeylerle uğraşır.
3 Bu İslam'ı bağlamaz.
bütün evreni onun hatrı için yarattığı muhammed bile 9 yaşında ki Ayşe ile evleniyor muslumanlar ahlak konusunda ağzını açmasın lütfen.
4 Okuduğun kaynaklar çok belli. Utanmasan turan dursun falan diyeceksin. Bir de çok iddialı konuşuyorsun. Ahlak hakkında konuşmayın falan? Hayırdır reis sen ahlaktan sorumlu bakan mısın bu forumda?
Ve lütfen tartışacaksak profilimde tartışalım konuyu kirletmenin anlamı yok.
Dini bir bütün ve bilen insan senle tartışmaz bile. Yazdıklarına baksaydın ya hocam sonra tartışmak falan deseydin? Çoluk çocuğun diline laf olmuş İslam.

TİTAN.

80+ Platinum
Yoo bağlar. Sadece meme uçlarının, genital bölgelerin kapalı olup diğer yerlerin açık olması kabul edilemez. O kadar da değil. Modern olacağım, çağdaş olacağım diye düştüğünüz hale bakın.
Hayır bağlamaz insanların giyimine karışmak gericiliktir burası iran veya afganistan değil hadi diyelim giydi napacaksın?

@Respecter dediği gibi cinsel organlar gözükmediği sürece kimseyi bağlamaz. Türkiye halkı benim gibi yaşayacaksınız benim gibi düşüneceksin kafasından çıkmalı....
O zaman uga buga diye dolaşan ilk insan atalarımız tam günahkarmış @Carl-S katılıyorum
@Gri Caner laf anlatmaya deymez boşuna uğraşmayın arkadaşın önceki konularına bakarsanız anlarsınız

morocco

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
enes
Uygunsuz davranış
mezopotamya eşşeklerine bak bir de fikir belirtmeyi öğrenmişler .D

ortadoğu oğlum burası tabi her şeyi bileceksiniz JKLSFDKLKLFSFKLDSF

cici

80+ Platinum