Neler Yeni

Çözüldü✓ Klasördeki ağ ne anlama geliyor

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,720
https://forum.donanimarsivi.com/konu/sanirim-keylogger-yedim-yardim-edin.331915/#post-3311534 şu açtığım konuda göründüğü gibi yabancı birisi var ağda ama modemde yani 192.168.1.1 de görünmüyor kesinlikle ben bu kişiyi atamıyor yada müdahale edemiyorum diğer bilgisayarlardada görünüyör modeme reset attım anti virüs ile virüsleri temizledim ama değişen bir şey yok kafayı yedirtecek bana ben bunu nasıl atarım format desek bu seferde diğer pc de görünüyor onu nasıl yapıcam onada format attım desek gene görünür çünkü ağa bağlı duruyor birde virüsmü birisinden rat mı yedim hiç bir fikrim yok çözemiyorumda umarım zararsız bir şeydir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Önceki konu ile ilgili olarak tekrar açma nedenim öncekinde mailim bloklanıştu virüsden bloklanmamış ben çalındı sanmıştım şu an sadece bu var kafayı yedirtecek bana

kimseninmi bir fikri yok

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,922
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Eğer modeme bir USB Bellek, yazıcı, depolama cinsinden bir şeyler taktıysanız orada bir şey gözükmesi normal. İkonu atabilir misiniz?

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,720
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer modeme bir USB Bellek, yazıcı, depolama cinsinden bir şeyler taktıysanız orada bir şey gözükmesi normal. İkonu atabilir misiniz?
usb vs bağlı değil ikon derken neyin ikonu

1616872822058.png
1616872886013.png
desktop vs benim buradaki cihazların hepsi benim ama klasörlerde bu görünüyor diğer pc dede bu görünüyor çözemedim

çözdüm

virüs vb bir şey değilmiş deeb freez yüklüydü acaba ondanmıki diye şüpheye düşüp sildim ve görünmüyor artık

1616873300563.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,702
Üyeler
168,819
Son üye
Bora_16
Top Bottom