Neler Yeni

Klasse aldırmayın!!!

En İyi Cevap
3
Xraypad klasseden kötü mü? Şaka değil mi bu?
abi cümleyi okudun mu? x ürünü için demedim daha replikanın anlamını bilmiyorsun onu öğretmeye çalışıyorum.

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Aylardır kullandığım ve aldırdığım hiçbir kişi pişman değil. Konu ziya olmuş

1687022314453.png

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Erdoğan Aktaş
çakma ürüne o kadar para veriyorlar helal olsun xd

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver

Alıntıyı görüntüle
Ben pişman değilim ama başka padleri kullanmadan yorum yapmayın. Evet kötü değil ben de kullanıyorum ama bu fiyatta daha iyi seçenek var. Arkadaş onu anlatmaya çalışmış, konu ziya falan değil

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver

Greewe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Yoyoto
abi cümleyi okudun mu? x ürünü için demedim daha replikanın anlamını bilmiyorsun onu öğretmeye çalışıyorum.
jsjsjajja tamam.
sadece steelseries ve longteng kullandım steelseries çöp bunun yanında
Hocam yani bu yorum ciddi mi ya

Alıntıyı görüntüle
hocam hayatınızda kaç pad denediniz?

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Erdoğan Aktaş
Orjinali TR'de yok diye biliyorum. Ama bu TR'de olanlar da kaliteli. Kendim profesyonel fps oyuncusuyum bayağı memnunum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Katılıyorum
aliekpress de var 900-1k arası aga ben görünüş için aldım 1 ayda çöp oldu birdaha almam tanıdıklara aldırmam tam bir çöp hayatım da ilk defa çakma ürün aldım pişmanım

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
aliekpress de var 900-1k arası aga ben görünüş için aldım 1 ayda çöp oldu birdaha almam tanıdıklara aldırmam tam bir çöp hayatım da ilk defa çakma ürün aldım pişmanım
O parayı vereceksem vermem daha iyi. 1kya Lamzu energon var. Artisan muadili.

Greewe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Yoyoto
Orjinali TR'de yok diye biliyorum. Ama bu TR'de olanlar da kaliteli. Kendim profesyonel fps oyuncusuyum bayağı memnunum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Katılıyorum
Tiger longtengde alınmaz bence :D

Bakın klasse bu paraya alınmaz, 300 felan olsa neyse derim. 600 liraya 100 kat daha kaliteli orjinal ac2 var.

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ben pişman değilim ama başka padleri kullanmadan yorum yapmayın. Evet kötü değil ben de kullanıyorum ama bu fiyatta daha iyi seçenek var. Arkadaş onu anlatmaya çalışmış, konu ziya falan değil

Konu şu yüzden boş. Her ürünün fiyatı her zaman aynı kalmıyor. Her ürünün muadilini de her an bulamazsın. X ürünün yerine her zaman bir muadil ürün bulabilirsin.

Hayatımda kaç pad mi denedim? Hahahahaha. Dostum sen beni forumlardaki çocuklar ile karıştırdın galiba. Bu şekilde bir konu açarsan boş derim. Öncelikle konunun nasıl açılacağını ve lafa girileceğini öğrenmelisin. Hızlı aşınan bir pad bunun yerine xx ürün var diyen hiç kimse umurumda olmaz. İsterse forum sahibi yazsın.

Bunu düzgünce açıklayıp bir şeylerin arkasına dayatırsan konuyu ciddiyet ile alır cevap yazarım, doğru veya değil diye.

Bu başlığı ve içindeki metni nasıl ciddiye alayım? 15 yaşında birinin açtığı bir başlık gibi duruyor.

1687022828815.png

En İyi Cevap
3
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,331
Üyeler
161,033
Son üye
Krmy