Neler Yeni

Klavye kısa yollarını kullanamııyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Emirhan
merhaba bugün misafir çocuğu geldi oyun açtım ama herhalde bir şeyi değiştirdi istemeden klavyemde ki kısa yollarıın hiç biri çalışmıyor örnek alt tab atıyorum masaüstü değiştirme yerini açıyor sekme değiştirmiyor veya win+alt+s ekran görüntüsü alır misal ama oda çalışmıyor yardmc olabilecek varmı

erayisteya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Eray
İlgilendiği Kategoriler
Müzik ve oyun
merhaba bugün misafir çocuğu geldi oyun açtım ama herhalde bir şeyi değiştirdi istemeden klavyemde ki kısa yollarıın hiç biri çalışmıyor örnek alt tab atıyorum masaüstü değiştirme yerini açıyor sekme değiştirmiyor veya win+alt+s ekran görüntüsü alır misal ama oda çalışmıyor yardmc olabilecek varmı
Yapışkan tuşlar açık mı bakar mısın?

omerdgn42

80+ Bronze
win shift s ekran görüntüsü

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Emirhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
win shift s ekran görüntüsü
pardon yanlış yazmışım öyle yapyorum zaten ama o da olmuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yapışkan tuşlar açık mı bakar mısın?
açık kapattım ama yine bir işe yaramadı
Mesaj otomatik birleştirildi:

mesela şuan windows tuşuna basınca sağ tık basıınca açılan sekme açılıyor ya da mesela alt+q yapınca et işareti olur ya o da windows tuşu işlevini yapıyor

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,725
Üyeler
162,724
Son üye
DeliPaylot
Top Bottom