Neler Yeni

klavye +kulaklık önerisi

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,566
İsim
Samet Kaya
arkadaşlar 1230 tl bütçem var bu ikisi için. klavye red switch olmasını istiyorum çünkü genelde geceleri oyun oynayan biriyim.kulaklıkta da istediğim temel özellik çıkarılabilir mikrofonlu olsun bulamazsanız dert değil ama bu özeliik öenmli benim için.şimdiden teşekkürler

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Apex 5 ve arctis 3 öneririm

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Fatih Can Yıldız
@Beyfendiiii6 yorum yapmak için mi yapıyorsun acaba apex 5 gereksiz bir klavye o paralara çok daha iyi klavye siçimi yapabilir. sen cuma günü burada olsaydın @crazyboy40 apex 7 ile arctis 3 o fiyata alabilirdin. ben bu cuma apex 7 aldım 999tl ye ama gönlüm corsair k95'de de kaldı itopyada şu an 989 tl gibi çok ama çok uygun bir fiyata satılıyor belki iade edip onu alabilir kulaklık arctis 7 kullanıyorum bundan önce arctis 5 vardı kablolu olduğu için değiştirdim arctis serisi güzeldir kulaklık olarak arctis 3 alabilirsin ama indirim kovala öyle al şu an ki fiyatlar abartı biraz...

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,566
İsim
Samet Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
@Beyfendiiii6 yorum yapmak için mi yapıyorsun acaba apex 5 gereksiz bir klavye o paralara çok daha iyi klavye siçimi yapabilir. sen cuma günü burada olsaydın @crazyboy40 apex 7 ile arctis 3 o fiyata alabilirdin. ben bu cuma apex 7 aldım 999tl ye ama gönlüm corsair k95'de de kaldı itopyada şu an 989 tl gibi çok ama çok uygun bir fiyata satılıyor belki iade edip onu alabilir kulaklık arctis 7 kullanıyorum bundan önce arctis 5 vardı kablolu olduğu için değiştirdim arctis serisi güzeldir kulaklık olarak arctis 3 alabilirsin ama indirim kovala öyle al şu an ki fiyatlar abartı biraz...
kovalamasam? hiç uğraşmak istemiyorum ya

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Fatih Can Yıldız
sahibinden üzerinde turnuvadan kazanmış bazı arkadaşlar steelseries ürünleri satıyor bütçene sonra biraz daha katkı yaparak kulaklığı öyle al klavye seçimi de https://www.itopya.com/corsair-gaming-k95-rgb-platinum-cherry-mx-speed-turkce-mekanik-gaming-klavye/ kesinlikle bundan yana kullan son kuruşuna kadar hak eden bir ürün ve fiyat gerçekten çok iyi. şu an ki apex pro harici en iyi klavye.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@crazyboy40 al bak bunu ben alıp kulaklığı satıcaktım sonrasında 350'ye vs. klavye ince hesapta 999tl ye düştü diye incehesaptan almıştım sana 2 side lazım alayım dersen bu ikiliye de alabilirsin fiyat gene çok güzel 80 tl ekleyebilirsen tabi şimdi aklıma geldi :)

miktwa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Utku Genç
arkadaşlar 1230 tl bütçem var bu ikisi için. klavye red switch olmasını istiyorum çünkü genelde geceleri oyun oynayan biriyim.kulaklıkta da istediğim temel özellik çıkarılabilir mikrofonlu olsun bulamazsanız dert değil ama bu özeliik öenmli benim için.şimdiden teşekkürler
Gamepower Warlock Gamepower Medusa

ramazannn361

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Ramazan Efe
Arctis 3 ve apex 5

Yusuf_Yuşâ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,128
İsim
Yusuf Yuşa Arslan

Yusuf_Yuşâ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,128
İsim
Yusuf Yuşa Arslan
Abi ne gerek var o kadar para vermeye yazdıklarım gayet kaliteli ve güzel
Evet yazdıkların gayet kaliteli ve güzel kendim de yazdıklarını kullanıyorum ve çok memnunum. Fakat şöyle bir durum var adam 1230 TL verebiliyorsa bunları asla önermem. Benim için 300 TL belki adam icin 1500 TL.

miktwa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Utku Genç
Evet yazdıkların gayet kaliteli ve güzel kendim de yazdıklarını kullanıyorum ve çok memnunum. Fakat şöyle bir durum var adam 1230 TL verebiliyorsa bunları asla önermem. Benim için 300 TL belki adam icin 1500 TL.
Aaa sende varmış onlar :D hiç farketmedim. Neyse bende parasına göre öneriyim o zaman.

Yagiz dlz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Burgi
Alloy elite rgb klavye kulaklik olarak cloud2 seskarti geliyo icinden

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,520
Üyeler
167,854
Son üye
cudakiexplosion
Top Bottom