Klavye Mouse Set Veya tek tek Öneri alabilirmiyim

EL TORRO

80+
Reaksiyon skoru
4
Arkadaşlar şimdi malum klavyeyi bozduk DA ailesi olarak 250 lira bandında fonksiyon tuşları bulunan (ses açma kapatma vs) Klavye önerileriniz varsa bir değerlendirelim
Mouse de önerin yanına güzel bir tane
Kendim 2 Adet Takım buldum (Alınır mı, Sizde önerin tab2 ) [ aşağıdaki iki ürün de klavye ve mouse takım ]
Cooler Master Devastator III 7 Renkli RGB Türkçe Klavye + Mouse Seti (SGB- 3000-KKMF1-TU)
Thermaltake TTESPORTS Challenger Combo Rainbow Türkçe Oyuncu Klavye + Mouse Seti (CM-CHC-WLXXPL-TK) (fonksiyon tuşları yok)

İyi Pazarlar ,,

Arkadaşlar şimdi malum klavyeyi bozduk DA ailesi olarak 250 lira bandında fonksiyon tuşları bulunan (ses açma kapatma vs) Klavye önerileriniz varsa bir değerlendirelim
Kendim 2 Adet Takım buldum (Alınır mı, Sizde önerin tab2 ) [ aşağıdaki iki ürün de klavye ve mouse takım ]
Cooler Master Devastator III 7 Renkli RGB Türkçe Klavye + Mouse Seti (SGB- 3000-KKMF1-TU)
Thermaltake TTESPORTS Challenger Combo Rainbow Türkçe Oyuncu Klavye + Mouse Seti (CM-CHC-WLXXPL-TK) (fonksiyon tuşları yok)

İyi Pazarlar ,,
Eliniz terlemiyorsa rampage shine smx-rx- 15 öneririm mouse olarak.Rgbsi çok güzel + ele oturuuşu vs çok iyi. Driverı da kolay ve herşeyi ayarlayabiliyorsun.Bizzat kendi kullandığım mouse tek sorunu ise el terletme sorunu bayağı bir şekilde var fakat elin terlemiyorsa bu fiyat bandında çok iyi bence.

Arkadaşlar 0 2.elden Corsair K55 Buldum Şuan kullanıyorum rgbsi çok güzel mekanik değil ama tuş hissaytı zevkli I CUE yazılımı ile kullanılıyor Teşekkürler

İyi Pazarlar ,,
Asus Cerberus SET halinde çok iyi incelemeni isterim fiyatı da iyi asus kalitesi altında hem memnun kalırsınız diye düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,849
Üyeler
188,175
Son üye
dostlarsagolsun
Geri