- Bütçe
- 1500
Arkadaşlar En fazla 1500TL bütçe ile oyuncu klavyesi önerebilir misiniz? Membran Mechanic sorun değil ikisi de olur ama yay sesi çıkartmayan kaliteli bir klavye olsun fps oyunları oynuyorum boyutu da sorun değil.
royal kludge r65Arkadaşlar En fazla 1500TL bütçe ile oyuncu klavyesi önerebilir misiniz? Membran Mechanic sorun değil ikisi de olur ama yay sesi çıkartmayan kaliteli bir klavye olsun fps oyunları oynuyorum boyutu da sorun değil.
Hocam 2bin liradan başlıyor 1550 liraya var fakat hiç alışveriş yapmadığım bir yer.royal kludge r65
sinerji çok güvenli bir yer bende aynısını aldım 1400 e aldım benHocam 2bin liradan başlıyor 1550 liraya var fakat hiç alışveriş yapmadığım bir yer.
Uzun süre götürür değil mi hocam yay sesi falan çıkartmaz?sinerji çok güvenli bir yer bende aynısını aldım 1400 e aldım ben
![]()
Royal Kludge R65 Phantom RGB Kablolu Gaming Klavye
Royal Kludge R65 Phantom RGB Kablolu Gaming Klavye fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
royal kludge r65
Hocam baktımda 1630 liraya denk geliyor kargo ile bütçemi aşıyor.sinerji çok güvenli bir yer bende aynısını aldım 1400 e aldım ben
![]()
Royal Kludge R65 Phantom RGB Kablolu Gaming Klavye
Royal Kludge R65 Phantom RGB Kablolu Gaming Klavye fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
hayır dostum bunda linear cream switch var yani üst kalite ayrıca araştırabilirsin önden yağlanmış iç mkeanizması ve hot swap olmasınında yanında içinde switch çıkıyor yedek bir kaç tane MDA profili PBT keycapler çok kaliteli kötü diyebileceğim yanı elkin klavyeye alışı değilse gece sıkıntı olur keycapler ışık geçirmiyorUzun süre götürür değil mi hocam yay sesi falan çıkartmaz?
Yok alışık hocam ezberledim yerlerini sayende fiyatta sıkıntı var yahayır dostum bunda linear cream switch var yani üst kalite ayrıca araştırabilirsin önden yağlanmış iç mkeanizması ve hot swap olmasınında yanında içinde switch çıkıyor yedek bir kaç tane MDA profili PBT keycapler çok kaliteli kötü diyebileceğim yanı elkin klavyeye alışı değilse gece sıkıntı olur keycapler ışık geçirmiyor
nasıl sıkıntı var 1550tl işteYok alışık hocam ezberledim yerlerini sayende fiyatta sıkıntı var ya
Kargo ücreti hocamnasıl sıkıntı var 1550tl işte
80tl mi neydi yaniKargo ücreti hocam
Evet hocam 1630 liraya denk geliyor arttırma şansım yok80tl mi neydi yani
bence artırmalısınız ciddiyim kaçmaz yani bir iki gün bekleyin alın derim cidden bu fiyata iyisi yokEvet hocam 1630 liraya denk geliyor arttırma şansım yok
Yok hocam bursluluğum yattı daha mouse alıcambence artırmalısınız ciddiyim kaçmaz yani bir iki gün bekleyin alın derim cidden bu fiyata iyisi yok