Klavye önerir misiniz?

hard rp

80+ Silver
Reaksiyon skoru
596
500-600tl bütcem var, bu fiyata bunları bulabildim. Sizce nasıl? (Sepette 100tl kuponu var)

Yani bütçedeki her klavye aynı özelliklere sahip olur genelde, 2. Elde iyi klavyeler bulabilirsiniz

Bütçeyi en azından 1k ya kadar zorla gaming gecesinden havit olur redragon olur 1k ya düşüyor almışken öyle bir klavye almaya bak. Linkteki eski tür membran klavye. En azından 1k ya mekanik alırsın (red switch al)

Bütçeyi en azından 1k ya kadar zorla gaming gecesinden havit olur redragon olur 1k ya düşüyor almışken öyle bir klavye almaya bak. Linkteki eski tür membran klavye. En azından 1k ya mekanik alırsın (red switch al)
1k ya zorlarsa redragon k617fizz yada havitten bir ürün alabilir
+ ben çok sevmesem de 2.el pusat k3 pro düşüyor onlar olabilir

2.elden mekanik bir klavye alınabilir, bulabilirsem link bırakırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://shbd.io/s/siQO0rlT
+ sahibi indirimle 500 yaparım demiş, %60 kullanırım diyorsan böyle bir şey alabilirsin
500-600 bandında klavye yok mu? 2.el almayı düşünmüyorum hijyenden sebep

İkinci elden bi switchli klavye düşürmeye çalış en mantıklısı o olacaktır geçenlerde görmüştüm k617 vardı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,997
Üyeler
185,363
Son üye
shakuras1
Geri