Şöyle ışıklı mışıklı içimi açacak bişey almak istiyorum ama yorumlara bakıyorum tuş basmıyor tuşun üstü siliniyor ıvır zıvır sizce hangisi
Belli bişey yok minimum işimi görecek bişeyBütçen ne?
bu klavye min 3 4 aya bozulacak forum dolacak sorunlar ileTüm forum aldı kanka şu an bundan başka bi seçim yapmak harbi enayilik olur
yok bozulmayacak ağladın trden almış olup 1.5 senedir kullanan arkadaşım varbu klavye min 3 4 aya bozulacak forum dolacak sorunlar ile
aynen dostum bozulsa duzeltebılırsın 1000 lıraya alacagın klavyelerden kat kat ıyı klavyebu klavye min 3 4 aya bozulacak forum dolacak sorunlar ile
Ben daha düşük bütçeli bişeyler bakıyorumTüm forum aldı kanka şu an bundan başka bi seçim yapmak harbi enayilik olur
Yalancıya bak ürün daha yeni çıktı ne 1 buçuk yılıyok bozulmayacak ağladın trden almış olup 1.5 senedir kullanan arkadaşım var
eskıden berı var temuya yeni geldiYalancıya bak ürün daha yeni çıktı ne 1 buçuk yılı
aynen oyüzden 1.5 senedir hiçbir patlama yokken birden bu indirimi yapıp satışa koydular klavyeyi kimse babasının hayrına iş yapmazyok bozulmayacak ağladın trden almış olup 1.5 senedir kullanan arkadaşım var
ben iyi veya kötü demedim kimse babasının hayrına 600 tl den pahalı bir klavyeyi bu fiyata satmazaynen dostum bozulsa duzeltebılırsın 1000 lıraya alacagın klavyelerden kat kat ıyı klavye
bizim aldıklarımız çinlilere üretilen seri satıs yapılmamıs oyuzden ucuza verıyorlaraynen oyüzden 1.5 senedir hiçbir patlama yokken birden bu indirimi yapıp satışa koydular klavyeyi kimse babasının hayrına iş yapmaz
ben iyi veya kötü demedim kimse babasının hayrına 600 tl den pahalı bir klavyeyi bu fiyata satmaz