Mekanik klavye önerisi istiyorum, mümkün olduğu kadar ucuz olsun lütfen. Bütçe yok ama 1000 lirayı geçmeyecek en uygun fiyatlı klavye nedir? 1000 lira falan olmasın mümkün olduğunca ucuz lütfen
https://shop.connectgame.com.tr/pro...-red-switch-beyaz?_pos=8&_sid=9f290b9a0&_ss=r Bu fiyata daha iyisi yok.
Daha ucuz bir şey yok mu çok büyük bir beklentim yok daha ucuzu yok mu? Bunlardan birini Seçsem EK75 güzel gibi hem diğeri çok küçükDAREU EK871GTR - Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi-TRIP-MODE (BT+2.4G+K
DAREU EK871GTR - Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi - TRIP-MODE (BT + 2.4G+Kablolu ) - HOTSWAP - RGB - Blue Switch-Beyaz KABLOLU / 2.4G/ BLUETOOTH BAĞLANTISI Klavye üç çeşit bağlantı modunu destekler: USB kablolu, 2.4G ve Bluetooth, daha fazla cihazın (dizüstü bilgisayar, pad, telefon)...shop.connectgame.com.trDAREU EK75 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi - Dream Switch-Type-C - Beyaz
DAREU EK75 Mekanik Oyuncu Klavyesi -2 taraflı RGB şerit - Dareu Dream Switch-Type-C -Mekanik Oyuncu Klavyesi Düzen %75 Ayar Düğmesi Her iki taraftaki ışık şeritlerinde 7 arka ışık modu + 3 aydınlatma modu Switch Dareu Dream'i Pre Lube ile Kullanım Keyfine Varın Ürün Açıklaması Bağlantı modu...shop.connectgame.com.tr
EK871GTR'da hem kablolu hem 2.4g wireless hem bluetooth kullanım seçeneği + RGB ve yazılım desteği + 3-5 pin hot swap mevcut. EK75'in düz modeli rainbow, lehimli non-swappable switch ve yazılım desteği yok.Daha ucuz bir şey yok mu çok büyük bir beklentim yok daha ucuzu yok mu? Bunlardan birini Seçsem EK75 güzel gibi hem diğeri çok küçük
daha aşağısına sarftech markasının ürünleri var 700 lira civarlarında onlar da bu ürünler kadar kalite vermez emin ol. Almışken ver parasını tam al.Daha ucuz bir şey yok mu çok büyük bir beklentim yok daha ucuzu yok mu? Bunlardan birini Seçsem EK75 güzel gibi hem diğeri çok küçük
Baya iyiymiş ama fazla küçük ben %75'in altında sevmiyorum :/ yine de kesinlikle seçeneklere eklerim özellikleri baya iyi.EK871GTR'da hem kablolu hem 2.4g wireless hem bluetooth kullanım seçeneği + RGB ve yazılım desteği + 3-5 pin hot swap mevcut. EK75'in düz modeli rainbow, lehimli non-swappable switch ve yazılım desteği yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu fiyatların da altına düşersen kalite anlamında 10 15 kat aşağı inmen gerekir ve uzun ömürlü olmazlar.
2. el olur mu?Baya iyiymiş ama fazla küçük ben %75'in altında sevmiyorum :/ yine de kesinlikle seçeneklere eklerim özellikleri baya iyi.
Yine de daha uygun seçenek önerir misin
Nerede yaşıyorsun ona göre bakayım il ilçe?
Hocam şuanki klavyeyi almadan önce onu almayı çok istedim doğum günü hediyesi olarak alınacaktı ama klavyeye o kadar para verilmez dediler yoksa çok beğenmiştim zaten sonradan kötü yorumları görmeye başladımXpg Summoner klavye almayın çok problemlii Yazılım berbat ve ilerki zamanda Q tuşu arızalanıyor