1 yıldır kullanıyorum bende idaretenlik almıştım 120TLye falan ama sonrasında işler değişti yeni klavye alamadım. Hala sağlam çok bastığım tuşların üzerindeki boya kalktı sadece. Işıkları güzel, farklı modları vs var. Gayet memnunum açıkçası bir bak derim. Bir de RGB olmayan 3 renk (kırmızı, mor ve sarı sanırım) yanan modeli var. RGB olması çok önemli değilse 175TLye daha iyisi yok bence. Yukarda arkadaşın attığı K9 arkadaşımda var hiç önermem Alpor Pro daha iyidir ondan. İlla K9 alıcam dersen de renkleri rainbow sabit yanıyor. Onun da daha ucuz linkini bıraktığım aşağıya. Hayırlı olsun şimdiden.
RGB Aydınlatmalı 275TL
Rampage KB-RX7 ALPOR PRO Usb Kablolu Sese Duyarlı RGB Aydınlatmalı Gaming Q Klavye Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
www.n11.com
3 Renk Aydınlatmalı (Kırmızı, mor, sarı) 175TL
Klavye ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
www.n11.com
Rainbow sabit aydınlatmalı Titan K9
Geniş ürün yelpazesi, en uygun fiyatlı ürünleri ve aynı gün teslimat fırsatıyla online market alışverişinizde Migros Sanal Market size iyi gelecek!
www.migros.com.tr