Neler Yeni

Yardım KLAVYE ÖNERİSİ VE WARLOCK

Çepni

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Enbiya İlitli
Bütçe
250
Selamun aleyküm abilerim ve kardeşlerim. Ben 200-250 civarı bir klavye arıyorum. Compact ve küçük olması önemli. Warlock kronik sorunlu diyen çok fazla fakat benim arkadaşım ve forumda bazıları Warlock Compact'ın 2021'de bu sorunu düzelttiğini ve yeni serilerde olmadığını söylüyordu. Hatta bir tedarik şirketinde çalışan yakın arkadaşım ürünlerin yeni geldiğini bu ürünlerde sorun olmadığını söylüyor. Bu doğru mu, bilgisi olan var mı? Gamenote KB435L bakmıştım fakat çok sesli ve sessiz olmasını istiyorum. Önerileriniz var mı?

RefX

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,932
İsim
Orhun Refik Kocabaş

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Selamun aleyküm abilerim ve kardeşlerim. Ben 200-250 civarı bir klavye arıyorum. Compact ve küçük olması önemli. Warlock kronik sorunlu diyen çok fazla fakat benim arkadaşım ve forumda bazıları Warlock Compact'ın 2021'de bu sorunu düzelttiğini ve yeni serilerde olmadığını söylüyordu. Hatta bir tedarik şirketinde çalışan yakın arkadaşım ürünlerin yeni geldiğini bu ürünlerde sorun olmadığını söylüyor. Bu doğru mu, bilgisi olan var mı? Gamenote KB435L bakmıştım fakat çok sesli ve sessiz olmasını istiyorum. Önerileriniz var mı?
Alma.
Arkadaşın önerdiği modele bakabilirsin.

• Beğen
Reaksiyonlar: RefX

Çepni

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Enbiya İlitli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu modele bakmıştım ve çok sesli olduğunu yazmıştım. Öneri için teşekkürler.
Alma.
Arkadaşın önerdiği modele bakabilirsin.
Almamam için sebebiniz nedir?

• Beğen
Reaksiyonlar: RefX

mamusk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
597
İsim
Muhammet Sadık Ceyhan
Aynen öyle, yeni 2021 compact modelin alınabilir olduğunu düşünüyorum. bu bütçede red switch fazla alternetif yok.

TheEdenProject

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
Yunus Emre
Reis warlock çok sesli kendim kullanıyorum kulaklıktan bile duruyorum ve hatta sesten dolayı degisicegeim klavyeyi tavsiye etmem onun haricinde pek sıkıntısı yok

Çepni

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Enbiya İlitli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynen öyle, yeni 2021 compact modelin alınabilir olduğunu düşünüyorum. bu bütçede red switch fazla alternetif yok.
Bende kronik arızların farkındayım fakat okudum ve araştırdıgım kadarıyla bu sorunun çoğunun hatta tamamına yakınının normal Warlock'ta olduğunu gördüm ve yeni serilerde bu sorunun çözüldüğün söyleniyor. Ne kadar doğru yalan bilmediğimden konu açtım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Reis warlock çok sesli kendim kullanıyorum kulaklıktan bile duruyorum ve hatta sesten dolayı degisicek klavyeyi tavsiye etmem onun haricinde pek sıkıntısı yok
Sizin kullandığınız mavi switch olan mı acaba?

TheEdenProject

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
Yunus Emre
Bende kronik arızların farkındayım fakat okudum ve araştırdıgım kadarıyla bu sorunun çoğunun hatta tamamına yakınının normal Warlock'ta olduğunu gördüm ve yeni serilerde bu sorunun çözüldüğün söyleniyor. Ne kadar doğru yalan bilmediğimden konu açtım.

Sizin kullandığınız mavi switch olan mı acaba?
Büyük ihtimalle

Çepni

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Enbiya İlitli

Benim için mekanik, mekanik hisli membran önemli değil. Küçük ve uzun ömürlü olması ve işimi görmesi yeterli.

Çepni

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Enbiya İlitli
Switch'i sorunlu bir klavye.
Bende burda onu sordum. 2021 üretimlerinde, özellikle Compact modelinde bu sorunun düzeltildiği ve olmadığı söyleniyor. Bende kullananlar var mı diye sormak istedim.

Switch'i sorunlu bir klavye.
Cevabınız için teşekkürler.

@RefX sanırsam siz Gamenote KBL435 almışsınız. Çok sesi var mı, evde uyuyanı rahatsız eder mi acaba?

Son düzenleme:

RefX

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,932
İsim
Orhun Refik Kocabaş
Bende burda onu sordum. 2021 üretimlerinde, özellikle Compact modelinde bu sorunun düzeltildiği ve olmadığı söyleniyor. Bende kullananlar var mı diye sormak istedim.

Cevabınız için teşekkürler.

@RefX sanırsam siz Gamenote KBL435 almışsınız. Çok sesi var mı, evde uyuyanı rahatsız eder mi acaba?
Yok ben kullanmıyorum dostum. Sesli olma durumu blue switch kaynaklıdır diye düşünüyorum.

Kullananlar yazar zaten

Top Bottom