Yardım Klavye sesi toklastirma

jossephh

80+
Reaksiyon skoru
14
Apex pro tkl klavyem var sesini değilde daha çok özellikleri için almıştım eskiden.sesi tok klavyelerin içinde yalıtım vs. Oluyordu sanırım bende klavyeyi söküp böyle bir şey uydursam basarabilirmiyim.buarada biraz arastirdim kaynak bulamadim yani yaparsam sadece beynimden yapicam.
Not:elimde kalirsa yenisini alamamam o yüzden elimde patlama ihtimali varsa bilgi verirseniz sevinirim iyi günler

Apex pro tkl klavyem var sesini değilde daha çok özellikleri için almıştım eskiden.sesi tok klavyelerin içinde yalıtım vs. Oluyordu sanırım bende klavyeyi söküp böyle bir şey uydursam basarabilirmiyim.buarada biraz arastirdim kaynak bulamadim yani yaparsam sadece beynimden yapicam.
Not:elimde kalirsa yenisini alamamam o yüzden elimde patlama ihtimali varsa bilgi verirseniz sevinirim iyi günler
Foam ve tape mod yapabilirsin. İnternetten içini açma videoları izle zor değilse elinde kalmaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Foam ve tape mod yapabilirsin. İnternetten içini açma videoları izle zor değilse elinde kalmaz.
Çok çok büyük bir fark bekleme ama gene hissedersin, çok büyük bir fark istiyorsan switchleri lube'laman lazım o da hotswap olmayan bir klavyede çok zor

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok çok büyük bir fark bekleme ama gene hizsedersin, çok büyük bir fark istiyorsan switchleri lube'laman lazım o da hotswap olmayan bir klavyede çok zor
Yani simdiki gibi plastik ses geçmezse ugrasmicam evet ztn hotswap değil o sıkıntı ztn yoksa direk switch değişirdim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,818
Üyeler
184,504
Son üye
EnesKzl
Geri