Neler Yeni

Klavyem Sapıttı, Kendi Kendine Tuşa Basıyor.

ulaslan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Ulaş Aslan
Yeni Everest kb-x88 klavye aldım. Klavye kendi kendine + tuşuna basıyor. Ya yazı yazarken aralara geliyor yada sürekli basılı tutarmışcasına basıyor. Klavyenin numpad kısmındaki + tuşuna basıncada çalışmıyor. Klavyeyi çıkarınca laptobun kendi klavyesinde böyle bir sorun olmuyor. Yardımcı olur musunuz? Görsel bıraktım.

Ekler

• klavye.PNG
    klavye.PNG
    5.1 KB · Hit: 124

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
Yeni Everest kb-x88 klavye aldım. Klavye kendi kendine + tuşuna basıyor. Ya yazı yazarken aralara geliyor yada sürekli basılı tutarmışcasına basıyor. Klavyenin numpad kısmındaki + tuşuna basıncada çalışmıyor. Klavyeyi çıkarınca laptobun kendi klavyesinde böyle bir sorun olmuyor. Yardımcı olur musunuz? Görsel bıraktım.
Garantiye yollamalısın.

Anonymous?

80+ Bronze
Klavyenin üzerine kahve veya gazlı bir içecek falan döküldü mü?Virüste olabilir.

ulaslan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Ulaş Aslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Garantiye yollamalısın.
2 3 haftadır kullanıyorum sorun yoktu. Virüs ile ilgili bir şey olmuş olabilir mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Klavyenin üzerine kahve veya gazlı bir içecek falan döküldü mü?Virüste olabilir.
Hayır hic bir şey dökülmedi. 2 3 haftadir sorunsuz kullanıyordum. Bu günlerde bilgisayarı açtıktan sonra hep böyle oluyor biraz geçtikten sonra düzeliyor.

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
2 3 haftadır kullanıyorum sorun yoktu. Virüs ile ilgili bir şey olmuş olabilir mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayır hic bir şey dökülmedi. 2 3 haftadir sorunsuz kullanıyordum. Bu günlerde bilgisayarı açtıktan sonra hep böyle oluyor biraz geçtikten sonra düzeliyor.
Bilgisayarınızı güvenli modda başlatıp deneyin sorununuz devam ederse garantiye yollayın.

Top Bottom