Neler Yeni

Klavyemin psikolojik sorunları var ?

Shamshiel

80+
Merhaba dostlar

2 aydır klavyem psikolojik sıkıntılar çekiyor sanırım sigara dumanından..

Sorun şu num lock tuşları bazen çift rakam yazıyor atıyorum 9 a basıyorum 92 yazıyor 2 ye basıyorum çift rakam atıyor sonra kendi kendine düzeliyor bi müddet problem yok sonra gene aynı aynı olay arkadaşım da da mevcut farklı marka olmalarına rağmen onun işletim sistemi win 10 benim 11 bu neden olur klavyemin kablosunu ısırcam az kaldı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,917
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
İçindeki devre falan kayınca oluyor galiba (Gülmicem gülmicem dedim sonda patladım)

NespaY

80+ Silver
Merhaba dostlar

Sorun şu num lock tuşları bazen çift rakam yazıyor atıyorum 9 a basıyorum 92 yazıyor 2 ye basıyorum çift rakam atıyor sonra kendi kendine düzeliyor bi müddet problem yok sonra gene aynı aynı olay arkadaşım da da mevcut farklı marka olmalarına rağmen onun işletim sistemi win 10 benim 11 bu neden olur klavyemin kablosunu ısırcam az kaldı.
Marka model?

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,523
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Hocam dostunuza güzel sözlerle yaklaşmayı deneyin. Önce aranızı bir sıcak tutun. Ona yoldaş olun, terapi yapın ve düzelmesine yardımcı olun.

Devrelerle alakalı olabilir arkadaşın dediği gibi.

Armutvelimon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
musa
Merhaba dostlar

Hocam aynısı bana oldu içini açtım güzelce temizledim hava vurdum düzeldi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,415
Üyeler
161,286
Son üye
CroMagnon
Top Bottom