S Spect 80+ Bronze Katılım 14 Haziran 2024 Mesajlar 919 Dahası Reaksiyon skoru 261 İsim Arda Bugün, 17:09 #1 Tunçmatik ti sanırım onun 5 li prizini kullanıyorum ve klimayı açınca cızırtı sesi fazlasıyla oluyor. Sorun ne olabilir ve nasıl çözebilirim.
Tunçmatik ti sanırım onun 5 li prizini kullanıyorum ve klimayı açınca cızırtı sesi fazlasıyla oluyor. Sorun ne olabilir ve nasıl çözebilirim.
Alihanyilmaz 80+ Bronze Katılım 23 Kasım 2023 Mesajlar 1,123 Dahası Reaksiyon skoru 335 İsim Alihan YILMAZ Bugün, 17:14 #2 Elektrik kaçağı var.
MuratGH 80+ Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 399 Dahası Reaksiyon skoru 89 İsim Murat GH Bugün, 17:50 #3 Spect yazmış: Tunçmatik ti sanırım onun 5 li prizini kullanıyorum ve klimayı açınca cızırtı sesi fazlasıyla oluyor. Sorun ne olabilir ve nasıl çözebilirim. Devamı için tıklayın... Elektrikte kaçak vardır yada topraklama yoktur. Kontrol etmelisin.
Spect yazmış: Tunçmatik ti sanırım onun 5 li prizini kullanıyorum ve klimayı açınca cızırtı sesi fazlasıyla oluyor. Sorun ne olabilir ve nasıl çözebilirim. Devamı için tıklayın... Elektrikte kaçak vardır yada topraklama yoktur. Kontrol etmelisin.