KOÇTAŞ XDrive 15'li 6767TL +500 WorldPuan

MTKrz

80+
Reaksiyon skoru
14
KOÇTAŞ XDrive 15'li 6767TL +500 WorldPuan veriyor ayrıca 7 Taksit 7240TL + 350WorldPuan ile de alabiliyorsunuz.
Çok sıcak bir fırsat değil ama WorldPuanı çıkartırsak 6900TL civarına 7 taksit oluyor incelediğim kadarıyla. Almayı düşünüyorum açıkçası

Ben almıştım da bilmiyorum pek memnun değilim boynumu ağrıtıyor hatta

aldın mı hocam almayı düşünüyorum bu modeli
iptal ettim bunu hocam 15'li plus aldım 6650 civarına 6 taksit
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

her koltukta olumlu olumsuz yorum çok karışık karar vermek çok zor

Yok hocam ben de xdrive 15li plusu sordum size ben de onu almayı düşünüyorum ürün ulaştı mı size

Yok hocam ben de xdrive 15li plusu sordum size ben de onu almayı düşünüyorum ürün ulaştı mı size
Yok hatta yanlış adrese gece 4'te aldığım ürün adres değişikliği yapamadan eski adresime gitti. O yüzden biraz geç ulaşacak

Ya hacı milleti takma kafana, bazı insanlar çok değişik kafada cidden koltuktan kendilerine yemek yapmalarını falan bekliyorlar. Yok süngerinin dikiş yeri kıçımın sağ löbünden 2 kıl kopardı memnun değilim falan. Hangisi hoşuna gidiyorsa al gitsin.

Ya hacı milleti takma kafana, bazı insanlar çok değişik kafada cidden koltuktan kendilerine yemek yapmalarını falan bekliyorlar. Yok süngerinin dikiş yeri kıçımın sağ löbünden 2 kıl kopardı memnun değilim falan. Hangisi hoşuna gidiyorsa al gitsin.
Ya zaten öyle çok kalıplı bi insan değilim 179-74kg bi sıkıntı çıkacağını sanmıyorum

Eyv hocam ben de az sonra alıcam bunu umarım boy kilodan yana sorun olmaz
Ben idefixten aldım bu arada, 100TL kupon vardı + 150 Worldpuan verecek + 6 taksit ama, ben aldığımda 6900 civarıydı.

Ben idefixten aldım bu arada, 100TL kupon vardı + 150 Worldpuan verecek + 6 taksit ama, ben aldığımda 6900 civarıydı.
Herkes fab serisinden uzak dur diyor bu arada o konuda herkes aynı fikirde

Son düzenleme:
Bende kullanıyorum fakat moda oldu diye bucket seat tipli sandalyeleri dayatıyorlar bize mecburen alıyoruz. Yarış koltukları zaten rahatsız koltuklar. Ergonomik sandalyelerde fiyatları uçuyor. Kısacası bu ürünlerde sünger visco vs o şekilde bir rahatlik olabiliyor yoksa yapı olarak kesinlikle rahatlık yok.

Bel desteği sırt tek parça olduğu için mümkün değil. Kıytırık yastıklarla belinizi desteklemeye calisiyorsunuz

Geri