Neler Yeni

Koçtaşın yanlışlıkla 2tlye oyuncu koltuğu vermesi

morocco

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
enes

Gocer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
Göktuğ Göçer
Bugün oyun oynarken karşı takımdan biri koçtaşın sitesine girin oyuncu koltugu 1500 tlden 1.5tlye düşmüş dedi. yani kısacası hata yapmışlar fiyatı yanlış yazmışlar. oyundaki herkes satın aldı bende dahil. 9tl kargo 1.5tl koltuk 10.5tlye aldım banka hesabımdan çekildi ve mesaj geldi mail geldi siparişiniz alındı diye. şimdi onlar farkettikten sonra hata yaptık diyip siparişi iptal ederlerse haklarımıdır? çünkü marketlerde hangi fiyat yazarsa o fiyattan almak zorundasın. internet üzerinde de aynı şey geçerli mi tüketici hakkı varmı yani?
noldu onayladılarmı siparişi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Rıdvan Altuntaş
iptal edilmiş. şimdi koçtaşa mail atıcam. ilgilenmezlerse tüketici hakem heyetine basvurucam.
Reis hayırlı olsun ben olsam bende alırdım boş duyar kasıyorlar eğer iptal ederlerse thh ile hakkını savunmaya çalış bu fırsat bir daha ele geçmez zaten zor bir iş değil sadecee kanıt olsun elinde ama bence ilk başta bir mail atıp düzgün bir şekilde söyle hayırlı olsun yeniden

Ekler

• 20210517_132933.jpg
    20210517_132933.jpg
    83 KB · Hit: 103

Gocer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
Göktuğ Göçer

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,015
İsim
Yasin
Yanlışlık olduğu bariz belli zaten. Eğer kendi sitelerinden satıyorlarsa istedikleri gibi iptal ederler hiçbir şey olmaz. Diğer platformlardan satıyorlarsa ya platformun müşteri hizmetlerine durumu anlatıp iptal ederler ya da manuel kendileri iptal eder onda da zaten mağaza puanı alt üst olur. Kısacası o mal sana gelmez kardeşim :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Rıdvan Altuntaş
Yanlışlık olduğu bariz belli zaten. Eğer kendi sitelerinden satıyorlarsa istedikleri gibi iptal ederler hiçbir şey olmaz. Diğer platformlardan satıyorlarsa ya platformun müşteri hizmetlerine durumu anlatıp iptal ederler ya da manuel kendileri iptal eder onda da zaten mağaza puanı alt üst olur. Kısacası o mal sana gelmez kardeşim :D
yanlışlık olduğu belli zaten kanka 1350tlden 1.30 kurusa düsmez zaten wqfeoıjewqfuoıhjwqfej deneyelim sansımızı kanka :d
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kardeşim belirtmiş zaten hata olduğunu
biliyorum zaten hata yaptıklarını. beni ilgilendirmiyor ama neyse :D

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
ben de trendyoldan ucuza ssd almıştım.iptal edildi.kupon verdiler.sonra tüketici mahkemesine şikayet ettim olumsuz cevap aldım.bilginize.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,045
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Hatalı fiyat sebebi ile çoğu ürün sistemsel olarak öne çıkarılıyor ve bu da haksız rekabete giriyor bildiğim kadarı ile .
Sizin ürününüz baya yüksek bir değere sahip olduğu için gelir mi bilemiyorum ama daha önce deneyimlediğim fiyat hatası sonucu elime ulaşan ürün var .

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
Hatalı fiyat sebebi ile çoğu ürün sistemsel olarak öne çıkarılıyor ve bu da haksız rekabete giriyor bildiğim kadarı ile .
Sizin ürününüz baya yüksek bir değere sahip olduğu için gelir mi bilemiyorum ama daha önce deneyimlediğim fiyat hatası sonucu elime ulaşan ürün var .
Ama size herhangi bir mesaj göndermemişler üründe fiyat hatası oldu iptal ediyoruz diye
Arkadaşa mesaj göndermişler ürünün fiyatının hatalı girildiğine dair

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,045
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Ama size herhangi bir mesaj göndermemişler üründe fiyat hatası oldu iptal ediyoruz diye
Arkadaşa mesaj göndermişler ürünün fiyatının hatalı girildiğine dair
Muhtemelen uğraşmak istemediler süreç ile ilgili.
Bu tip durumlarda yasal olarak hakkını arayarak ürünü teslim alan birçok insan duydum.

Egoo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Ege Polat
iptal edilmiş. şimdi koçtaşa mail atıcam. ilgilenmezlerse tüketici hakem heyetine basvurucam.
Reis şansını dene bir ihtimal alırsın belki en kötü onu iptal edip kupon falan verirler

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
Bugün oyun oynarken karşı takımdan biri koçtaşın sitesine girin oyuncu koltugu 1500 tlden 1.5tlye düşmüş dedi. yani kısacası hata yapmışlar fiyatı yanlış yazmışlar. oyundaki herkes satın aldı bende dahil. 9tl kargo 1.5tl koltuk 10.5tlye aldım banka hesabımdan çekildi ve mesaj geldi mail geldi siparişiniz alındı diye. şimdi onlar farkettikten sonra hata yaptık diyip siparişi iptal ederlerse haklarımıdır? çünkü marketlerde hangi fiyat yazarsa o fiyattan almak zorundasın. internet üzerinde de aynı şey geçerli mi tüketici hakkı varmı yani?
İtopyada da aynı şey olmuştu iptal olmuştu siparişler

Top Bottom