Ne? Şaka yapıyorsun... @baltazar ciddi misin?Hocam galiba koronayım:/
Dönmezsem hakkını helal et .(
Ne? Şaka yapıyorsun... @baltazar ciddi misin?Hocam galiba koronayım:/
Dönmezsem hakkını helal et .(
@ali türkan amacının iyi olduğunu düşünüp bu mesajımı siliyorum, özür dilerim xd yanlış anlamışımdır umarım seni.evet aynen o şekilde ekranın ortasına nokta koyma gibi
Benim anladığım sen kodlamayi öğrenmek istiyorsun öğrenmen için udemy yada 1milyonistihdamdan öğrenebilirsinilk olarak konu yeri kesin yanlış en yakın konuyu bu buldum hiç kodlama bilmiyorum ve kodlama yapmak istiyorum elimde arduino atmega32u4 çipsetli bir arduino var ben bu arduino ile ekranın herhangi bir yerine nokta koyma veya uygulama üzerinden atıyorum bi oyun var oyundaki kodları alıyor arduino sonra işleyip mousumuza gönderiyor mousda nereye basmamız lazım ise oraya doğru yol alıyor bunun gibi kodlamalar yapmak istiyorum binevi oyunlarda işimi kolaylaştıracak 3. parti yazılım gibide denebilir hangi videoları izlemem lazım yada bana rehperlik edebilecek birisi varmı
normalde ilk öğrenip alacaktım istediğim yazılımı hazır buldum ama mağaleysef çalışmadı bende boşa almış gibi oldum yardımlarınızı bekliyorum
Amacın hile olmadığını belirtmiş yukarıda bu da proje sonuçta hocam. Bir yerinden başlamak gerekiyor. Zira pc mikrodenetleyici bağlantısını kullanmam zordur.Destek yok forumda tavsiyem bir oyunda kodunu değil “Kol”unu geliştirmen bu tarz şeylere yönelme.
Yardım etmiyeceksen forumda mesaj kasmana gerek yok derim yardım eden arkadaşlarımız var nede olsaDestek yok forumda tavsiyem bir oyunda kodunu değil “Kol”unu geliştirmen bu tarz şeylere yönelme.
Zatenörnek olarak attığımıda ve deneme amaçlı yaptığımıda belirttim küçük çaplı oyunlarda denemek istiyorum kimseye zararım dokunmadan online oyunlarda yeteri kadar hileye rastlıyoruz csgo free versiyonu zaten kaynıyor artık offline olan oyunuda hileli oynamama karışmazsın sanırım ?Destek yok forumda tavsiyem bir oyunda kodunu değil “Kol”unu geliştirmen bu tarz şeylere yönelme.
Dostum hile öyle bir şey ki baktın offline’da başarılısın bu sefer online’da denersin vs. Hatta bir süre sonra insanın yaşam tarzını bile etkileyebiliyor bu tarz şeyler. Sana hiç bir türlü karışamam online oyunda da yapsan offline oyunda da yapsan ama eğer online oyunda bir gün yaparsan bu söylediğimi hatırlarsın bağımlılık yapan bir şey çünkü. Neyse yazılımını geliştirmen çok hoş bir durum olur eğer iyi şeyler için kullanacaksan, yazılımcılar da iyi kazanıyor he xd. Ayrıca mesaj kasmak mı xd 3K mesajım var benimle aynı zamanda başlayanlar 6K‘larda bir çoğu.Yardım etmiyeceksen forumda mesaj kasmana gerek yok derim yardım eden arkadaşlarımız var nede olsa
Mesaj otomatik birleştirildi:
Zatenörnek olarak attığımıda ve deneme amaçlı yaptığımıda belirttim küçük çaplı oyunlarda denemek istiyorum kimseye zararım dokunmadan online oyunlarda yeteri kadar hileye rastlıyoruz csgo free versiyonu zaten kaynıyor artık offline olan oyunuda hileli oynamama karışmazsın sanırım ?
Hocam geçmiş olsun dikkat edin kendinize izole edin kendinizi, beslenmenize dikkat edin ki vücudunuz daha dinç olsun. Umarım geçer ayrıca moralinizi de bozmayın @baltazarHocam bugün test sonucu geldi pozitifim:/
Mesaj otomatik birleştirildi:
Daha doğrusu babam pozitif ben de hissediyorum.
Eyvallah. Boş vakitte bakacağım.geçmiş olsun tez vakitte iyi olursunuz umarım
Eyvallahçook geçmiş olsun