Neler Yeni

Kokoreççi Murat G. Canına Kıydı Nedeni Maddi durum

Yumurtalı Tavuk

80+ Bronze

İlçenin tek kokoreççisi olduğu belirtilen 48 yaşındaki vatandaş kendini asarak intihar etti.​

Edinilen bilgilere göre ilçedeki evinde oğluyla yaşayan Murat G. İddialara göre bunalıma girerek intihar etti. Evinin önünde bulunan çardağa bağladığı ipe kendini asan talihsiz adamın cansız bedeni komşularınca bulundu. Olayı görenlerin ihbarıyla bölgeye emniyet ve sağlık ekipleri sevk edildi. 112 ekiplerince yapılan kontrolde hayatını kaybettiği belirlenen Murat G.’nin cansız bedeni önce hastane morguna oradan da Adana Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi.

İlçenin sevilen isimlerinden olan ve kiralık bir dükkanda kokoreççilik yaptığı belirtilen Murat G.’nin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ise dikkat çekti. Bir paylaşımında “Ben ölünce mezara mı geleceksiniz kaç gündür siftah etmeden dükkan kapatıyorum” ifadelerini kullanan G.’nin geçtiğimiz 14 Nisan günü de aracını satışa çıkardığı belirlendi.

1 çocuk babası olduğu öğrenilen Murat G.’nin bir süre önce eşi Fatma G.’yi kanser rahatsızlığı sebebiyle kaybettiği ifade edildi.

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,557
İsim
Samet Kaya
Hayatında birçok şey kötü gitmiş üzüldüm. Allah gani gani rahmet eylesin

Emre Avara

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Of be abi değermiydi allah rahmet eylesin

Thomas Angelo

80+ Silver
En İyi Cevap
1

İlçenin tek kokoreççisi olduğu belirtilen 48 yaşındaki vatandaş kendini asarak intihar etti.​

Edinilen bilgilere göre ilçedeki evinde oğluyla yaşayan Murat G. İddialara göre bunalıma girerek intihar etti. Evinin önünde bulunan çardağa bağladığı ipe kendini asan talihsiz adamın cansız bedeni komşularınca bulundu. Olayı görenlerin ihbarıyla bölgeye emniyet ve sağlık ekipleri sevk edildi. 112 ekiplerince yapılan kontrolde hayatını kaybettiği belirlenen Murat G.’nin cansız bedeni önce hastane morguna oradan da Adana Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi.

İlçenin sevilen isimlerinden olan ve kiralık bir dükkanda kokoreççilik yaptığı belirtilen Murat G.’nin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ise dikkat çekti. Bir paylaşımında “Ben ölünce mezara mı geleceksiniz kaç gündür siftah etmeden dükkan kapatıyorum” ifadelerini kullanan G.’nin geçtiğimiz 14 Nisan günü de aracını satışa çıkardığı belirlendi.

1 çocuk babası olduğu öğrenilen Murat G.’nin bir süre önce eşi Fatma G.’yi kanser rahatsızlığı sebebiyle kaybettiği ifade edildi.
Bu intihar değil ampulün aldığı can .

Yumurtalı Tavuk

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı gün 3 kişi daha ekonomik sebeplerden intihar etti.
Bir tanesinin intihar ettiği videosu bile var.
bu ülkenin insanları bunları hak edecek ne yaptı ki geldi başa diploması olmayan adam ülke yönetiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Of be abi değermiydi allah rahmet eylesin
Adam ne yapsın artık geçen ise otobüs şöförü ceza yiyince artık yeter diyip polislere otobüsü sallıyor

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
bu ülkenin insanları bunları hak edecek ne yaptı ki geldi başa diploması olmayan adam ülke yönetiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Adam ne yapsın artık geçen ise otobüs şöförü ceza yiyince artık yeter diyip polislere otobüsü sallıyor
daha kötüsü
iyi yöneticek adam yok
bir parti terörizm adı
birisi atatürk üstünden yapıyor işlerini
birisi ise yönetmiyor
kime vericeksin sence ben vermek istemem üçüne de

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser
Dolaylı yoldan cinayet var. Ekonomik sebeplerden ötürü intihar etmiş

Yumurtalı Tavuk

80+ Bronze
daha kötüsü
iyi yöneticek adam yok
bir parti terörizm adı
birisi atatürk üstünden yapıyor işlerini
birisi ise yönetmiyor
kime vericeksin sence ben vermek istemem üçüne de
Valla bak eskiden en azından hükümet değiştirebilirdi simdi umut yok gibi bir şey.

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,444
Üyeler
161,052
Son üye
yinemikısır
Top Bottom