Eğer İzmir, Muğla, İstanbul veya Ankara ' da oturuyorsan xDrive şubesine gidip koltukları denemeni tavsiye ederim. Hangisi daha rahat gelirse onu alırsın.Masa +koltuk istiyorum butce 3k uzun sure gotursun tabi daha ucuza bulursanız memnun olurum
masa l olursa müq
maalesef denizlideyimEğer İzmir, Muğla, İstanbul veya Ankara ' da oturuyorsan xDrive şubesine gidip koltukları denemeni tavsiye ederim. Hangisi daha rahat gelirse onu alırsın.
ama internet alışverişinde sıkıntı yokEğer İzmir, Muğla, İstanbul veya Ankara ' da oturuyorsan xDrive şubesine gidip koltukları denemeni tavsiye ederim. Hangisi daha rahat gelirse onu alırsın.
xdrive nasıldırMasa +koltuk istiyorum butce 3k uzun sure gotursun tabi daha ucuza bulursanız memnun olurum
masa l olursa müq
Cougar marka koltuk.
Masa Adetto olivin
Koltuk fiyatı nedir hocamCougar marka koltuk.
Masa Adetto olivin
Mesaj otomatik birleştirildi:
gaming gecesinden 1399 almıştım. 2200den inmiştiKoltuk fiyatı nedir hocam
şuan incehesap 2000e, hepsiburada 2700e satıyorKoltuk fiyatı nedir hocam
Çok iyi almışsınız ne kadar süre önce aldınız ?gaming gecesinden 1399 almıştım. 2200den inmişti
Mesaj otomatik birleştirildi:
şuan incehesap 2000e, hepsiburada 2700e satıyor
15 mayısda almışım hocamÇok iyi almışsınız ne kadar süre önce aldınız ?
Memnunmusunuz xdrivemi yoksa sizin koltuk mu ?15 mayısda almışım hocam
valla Cougar kalite kokuyor dostum daha süngerde çökme açılma sökülme hiç bişey olmadı gayet güzel tavsiye ederimMemnunmusunuz xdrivemi yoksa sizin koltuk mu ?
Garanti ile ilgili bir durum olursa ilgili firma var değil mi ?valla Cougar kalite kokuyor dostum daha süngerde çökme açılma sökülme hiç bişey olmadı gayet güzel tavsiye ederim