Neler Yeni

kolum kırık sınavlar nasıl olucak

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,693
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
yaklaşık bir hafta önce üstüne düşerek sol bileğimi kırdım 10. sınıfım sınavları nasıl yapmalıyım müdür yardımcısı testlere gir çok yazmalı olanlara sonra gir sen söylersin hoca yazar dedi sizce napmalıyım ortalamam 46 şuan mental sağlık çok düşük durumda yapmam gereken işler aksadı sizce 3 hafta dursun denilen alçıyı erken çıkartıp sınavlara girmeli miyim yoksa hocanın dediği gibi mi yapmalıyım

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
yaklaşık bir hafta önce üstüne düşerek sol bileğimi kırdım 10. sınıfım sınavları nasıl yapmalıyım müdür yardımcısı testlere gir çok yazmalı olanlara sonra gir sen söylersin hoca yazar dedi sizce napmalıyım ortalamam 46 şuan mental sağlık çok düşük durumda yapmam gereken işler aksadı sizce 3 hafta dursun denilen alçıyı erken çıkartıp sınavlara girmeli miyim yoksa hocanın dediği gibi mi yapmalıyım
Müdür yardımcısı ne güzel çözüm bulmuş, ilgilenmiş. Onun dediği gibi yap bence.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,693
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Dolar

80+ Silver
Hocanın dediğini yap.

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,267
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Sağlam elinle işaretleme yapabiliyorsan müdür yardımcısının dediğini mantıklı geldi. Öğretmen yerine arkadaşımla girebilir miyim diye de sorabilirsin. Ben 10. sınıftayken arkadaşımızın bileği kırılmış. Arkadaşıyla birlikte yapmışlardı sınavları.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,693
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks
sildim

Son düzenleme:

Robin Buckley

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,516
İsim
Çağrı
Instagram
balcikcagri
Steam
1152560674
Discord
Çağrı#6760
Sağlam elinle işaretleme yapabiliyorsan müdür yardımcısının dediğini mantıklı geldi. Öğretmen yerine arkadaşımla girebilir miyim diye de sorabilirsin. Ben 10. sınıftayken arkadaşımızın bileği kırılmış. Arkadaşıyla birlikte yapmışlardı sınavları.
Kopya vs düşünürse hoca izin vermeyebilir. 9. Sınıftan biri gelirse yanında belki olur

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,693
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks
test olanda okeyim ztn çok yazmalı olanlar sıkıntı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kopya vs düşünürse hoca izin vermeyebilir. 9. Sınıftan biri gelirse yanında belki olur
oda var onu istesem her hoca izin vermez

Robin Buckley

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,516
İsim
Çağrı
Instagram
balcikcagri
Steam
1152560674
Discord
Çağrı#6760

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,693
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks
Kötü olmasa bile doktorunuza danışmadan çıkarmamalısınız bence. Sağlığınızın sınavdan önemli olduğunu düşünüyorum
sınıfta kalırsam çok daha kötü şuan sağlığımdan önemli maalesef

goshawk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Çağrı Ö
kanka seni iyi misin? doktor sana "3 hafta daha kalsın" demiş. sen foruma röntgenini atıp "çıkarayım mı?" diyorsun. yarın bileğinde bir hareket ya da şekil bozuklığu olursa forumu mu suçlu tutacaksın?
çok mu kötü kırık alçıyı çıkarsam
Mesaj otomatik birleştirildi:

yani ben açıkçası buna inanmıyorum. ömrün boyunca sol bileğinin sakat olmasını mı yoksa olası sınıfta kalmayı mı tercih edersin?

Robin Buckley

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,516
İsim
Çağrı
Instagram
balcikcagri
Steam
1152560674
Discord
Çağrı#6760
Alt sınıftan biriyle girmenize bir şey demezler bence hatta hocaya, hocam gelcek kişiyi siz seçin derseniz izin verebilir

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,279
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
Kolunun kırık olması beyinde sorun çıkarmıyor diye biliyorum. Sadece sen değil herkes giriyor sınava zamanında girmeleri gerekiyor. Eğer kendine güvenmiyorsan hak yiyerek kopya çekersin veya rapor alırsın arkadaşlarından soruları istersin veya da adam gibi gir!

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,472
Üyeler
161,056
Son üye
zbartovic
Top Bottom