acıdır ve cok güzeldir knkKomagene den sipariş vereceğim de çiğ köfte sosu diye bir seçenek var.
Nasıldır? Acı mıdır? Tatlı mıdır? Güzel midir?
Sakin kanka.Severim ben tadı iyidir tavsiye ederim bol acılıdır çok güzeldir tadı mükemmel tadı vardır harikulade desem az olur yani öyle diyeyim annen yapsa o kadar güzel yapmaz çünkü anneler çiğköfte yapmaz pilav vs. yapar annelerinizi sevin aga.
Dolar Bey Sakin Olun.Severim ben tadı iyidir tavsiye ederim bol acılıdır çok güzeldir tadı mükemmel tadı vardır harikulade desem az olur yani öyle diyeyim annen yapsa o kadar güzel yapmaz çünkü anneler çiğköfte yapmaz pilav vs. yapar annelerinizi sevin aga.
Çiğ Köftedeki Büyük Oyunu Bozdunuz Dolar Bey.Eğer KOMAGENE yerseniz battalbeyi unutursunuz çünkü içinde çip var.
Acı diye biliyorum ama Burger sosu varsa kesin seç çok güzel bir tat katıyor.Komagene den sipariş vereceğim de çiğ köfte sosu diye bir seçenek var.
Nasıldır? Acı mıdır? Tatlı mıdır? Güzel midir?
acıdır ve cok güzeldir knk
Ben hiç acıya gelemem. O kadar mı?
Beni Pek Etkilemiyor Cayır Cayır Bir Şey Değil Aşırı Acı Değil Yani.Ben hiç acıya gelemem. O kadar mı?
Böyle yazanlara acı konusunda hiç güvenemiyorumBeni Pek Etkilemiyor Cayır Cayır Bir Şey Değil Aşırı Acı Değil Yani.
Tatlı Bir Acısı Var.