Neler Yeni

Komşu Çocuğu

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Ramazan İşbilen
Beyler bilgisayarım veletlerin tabiri ile ıŞıKlı MıŞıqLı MorUq olduğu için komşu çocuklarından nasıl korunabilririm taktik verin ama saçma sapan şeyler yazmayın bilgisayara 8000bin tl para verdim ve bozulsun bişe olsun istemiyorum gerçekten ciddi olarak soruyorum komşu çocuklarından nasıl arınabilirim ?
kısaca taktik verin

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,538
İsim
Enes Bahadır
Eve almayarak kapını kitleyerek annene babana bakamıyolarsa misafirliğe getirmesinler, odama yollamayın diye tembih ederek.

Zero

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Zero
Beyler bilgisayarım veletlerin tabiri ile ıŞıKlı MıŞıqLı MorUq olduğu için komşu çocuklarından nasıl korunabilririm taktik verin ama saçma sapan şeyler yazmayın bilgisayara 8000bin tl para verdim ve bozulsun bişe olsun istemiyorum gerçekten ciddi olarak soruyorum komşu çocuklarından nasıl arınabilirim ?
kısaca taktik verin
Oyun oynamak isterlerse oyunu düşük çözünürlükte açarsan sıkılırlar. Ama çocuğun hevesini kırma derim biraz baksın :]

DUB-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
mehmetcan bayır
kısaca taktik verin
pc ye oturmaları kaçınılmazsa öncelikle deepfreeze kur reis :)

Top Bottom