Neler Yeni

Komşudan gelen sesler nasıl kesilir

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Komşumuzun yeni çocuğu oldu odamda hem çocuğun ağlama seslerini hem babasının seslerinin hepsini duyuyorum. artık sinirimi bozmaya başladı ama bişeyde diyemiyorum bize çok yardım ettiler bişey olunca hep veriyolar napcam bilmiyorum. önerileriniz var mı yoksa kafayı yemek üzereyim.

Atyxah

80+ Silver
git güzelce konuş ama anlayışla karşıla bence adamın yerinde olsan ağlayan çocuğa ne yapabilirsin ses gitmesin diye ?

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
git güzelce konuş ama anlayışla karşıla bence adamın yerinde olsan ağlayan çocuğa ne yapabilirsin ses gitmesin diye ?
hocam adam sürekli çocuğuyla oynuyor oy oğlum falan diye ve duvar ince olduğu için sanki yanımdaymış gibi hepsini duyuyorum kulaklık taksam bile sesleri geliyor. adama çocuğunla oynama diyemem çok ayıp olur ama bende rahatsız oluyorum

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Ses emici paneller oluyor. İmkan varsa duvarınıza takın gelen ses engellensin. Akustik sünger panel olarak geçiyor isimleri.

''Wolfred!ghT

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,420
İsim
''Wolfred!ghT
Aynısını siz onlara uygulayın?
Bundan rahatsızlık duyacaklar ve çocuklarının rahatı için sizinle konuşacaklardır
Bu arada aynısını kendilerinin de yaptığı anlayıp seslerini minimalize edeceklerdir.

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Ses emici paneller oluyor. İmkan varsa duvarınıza takın gelen ses engellensin. Akustik sünger panel olarak geçiyor isimleri.

Şunlardan demi hocam işe yarar mı kesin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynısını siz onlara uygulayın?
Bundan rahatsızlık duyacaklar ve çocuklarının rahatı için sizinle konuşacaklardır
Bu arada aynısını kendilerinin de yaptığı anlayıp seslerini minimalize edeceklerdir.
Olmazsa onu denicem mecbur 😀

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Sesi indirgiyorlar. %100 veremem ama gelen sesin büyük bir kısmını emer.
tamam ama çok çeşidi var hangisini almam daha iyi olur fikriniz var mı. bide tavanada oluyo mu bunlardan hazır almışken üstten gelen sesleride kesiyim 😀

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
tamam ama çok çeşidi var hangisini almam daha iyi olur fikriniz var mı. bide tavanada oluyo mu bunlardan hazır almışken üstten gelen sesleride kesiyim 😀
Yumurta kalıbı stilindekilerden çoğu kişi memnun. Bunların arkasına çift taraflı bantlarla monte ediliyor zaten. O şekilde üst tarafa da takılabilir.

Beren

80+ Gold
ebeveynlerinin yatak odasıyla kendininkini yer değiştir, büyük ihtimal annen baban odalarını sadece yatmak için kullanıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
TürkTuran
Komşumuzun yeni çocuğu oldu odamda hem çocuğun ağlama seslerini hem babasının seslerinin hepsini duyuyorum. artık sinirimi bozmaya başladı ama bişeyde diyemiyorum bize çok yardım ettiler bişey olunca hep veriyolar napcam bilmiyorum. önerileriniz var mı yoksa kafayı yemek üzereyim.
Gece geç saatlerde yapmadığı sürece, böyle bir rahatsızlık duyma hakkın dahi olduğunu düşünmüyorum. Geç saatte çocuğuyla oyun oynuyorsa o ayrı tabii. Konuşup söyle biraz daha sessiz olur musun diye.

Top Bottom