Bence çok umitlenmeBelli bir zamana kadar vergiler yüksek olacak diye okumuştum. Sonra normal seviyeye inecekmiş..
Aslında oradan buraya içki getire getire parayı çıkarırsınız. Benim bi arkadaşım k.k. dan dönüyorken uçak biletini çıkartmak için öyle yaptığını söylüyordu. Bu arada niye oradasın? Üniversite mi?hayır bide ben kıbrısta kalıyorum ama siyah kol bulamadığım için trden alamya karar verdim keşke beyaz alsaydım burdan
1. litre sınırından dolayı kurtarmaz masrafları bide ben kıbrıslıym doğma büyümeAslında oradan buraya içki getire getire parayı çıkarırsınız. Benim bi arkadaşım k.k. dan dönüyorken uçak biletini çıkartmak için öyle yaptığını söylüyordu. Bu arada niye oradasın? Üniversite mi?
şubat ayında benim xbox one x e yeni kol alayım dediydim siyah ama 300 TL diye çok pahalı geldi çok ihtiyacım yok deyip almadım fiyat ne olmuş
Alıntıyı görüntüle
kanka bir sene önce zorlasan bu fiyata 360 bulurdun kendisiniMicrosoft JR9-00010 Xbox 360 Wireless Controller for Windows : Amazon.com.tr
Microsoft JR9-00010 Xbox 360 Wireless Controller for Windows : Amazon.com.trwww.amazon.com.tr
kanka bir sene önce zorlasan bu fiyata 360 bulurdun kendisini
Kıbrıs Türkü mü oluyorsun şimdi yoksa anne baba Türkiye'den mi gitmiş oraya? Bi de o sınır bi dönem 2 lt değil miydi?1. litre sınırından dolayı kurtarmaz masrafları bide ben kıbrıslıym doğma büyüme
malasef bu sene 2013 te çıkan bir konsolu 5000 TL'ye aldığımız black firdayde 1200 TL'ye satılan nintendo switchi 6000 klara aldığımız bir yılhaklısın ama o sene bu sene değil![]()
evet kıbrıslı türküm babam kıbrıslı annem türkiyeli bide yenil litre sınrından emin değilimKıbrıs Türkü mü oluyorsun şimdi yoksa anne baba Türkiye'den mi gitmiş oraya? Bi de o sınır bi dönem 2 lt değil miydi?