konsol fiyatları ile kolların fiyatıda bu halde

fosf3ren

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
537
şubat ayında benim xbox one x e yeni kol alayım dediydim siyah ama 300 tl diye çok pahalı geldi çok ihtiyacım yok deyip almadım fiyat ne olmuş
1589236447998.webp

Türkiyeye hoş geldin.

Aha pembe var 30 tl daha ucuz
😂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

(Yüzde yüz zam nedir be)
🙄

Belli bir zamana kadar vergiler yüksek olacak diye okumuştum. Sonra normal seviyeye inecekmiş..

hayır bide ben kıbrısta kalıyorum ama siyah kol bulamadığım için trden alamya karar verdim keşke beyaz alsaydım burdan
Aslında oradan buraya içki getire getire parayı çıkarırsınız. Benim bi arkadaşım k.k. dan dönüyorken uçak biletini çıkartmak için öyle yaptığını söylüyordu. Bu arada niye oradasın? Üniversite mi?

Aslında oradan buraya içki getire getire parayı çıkarırsınız. Benim bi arkadaşım k.k. dan dönüyorken uçak biletini çıkartmak için öyle yaptığını söylüyordu. Bu arada niye oradasın? Üniversite mi?
1. litre sınırından dolayı kurtarmaz masrafları bide ben kıbrıslıym doğma büyüme

1. litre sınırından dolayı kurtarmaz masrafları bide ben kıbrıslıym doğma büyüme
Kıbrıs Türkü mü oluyorsun şimdi yoksa anne baba Türkiye'den mi gitmiş oraya? Bi de o sınır bi dönem 2 lt değil miydi?

haklısın ama o sene bu sene değil 🥺
malasef bu sene 2013 te çıkan bir konsolu 5000 TL'ye aldığımız black firdayde 1200 TL'ye satılan nintendo switchi 6000 klara aldığımız bir yıl
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kıbrıs Türkü mü oluyorsun şimdi yoksa anne baba Türkiye'den mi gitmiş oraya? Bi de o sınır bi dönem 2 lt değil miydi?
evet kıbrıslı türküm babam kıbrıslı annem türkiyeli bide yenil litre sınrından emin değilim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,152
Üyeler
185,682
Son üye
raw999
Geri