Neler Yeni

Konsol Savaşları Bitti Kazanan PlayStation "Xbox 3. Parti Yayıncı Oluyor"

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Wanda Maximoff

80+ Bronze
Microsoft, Activision satın almasının net etkisinin 440 milyon dolar zarar olduğunu açıkladı ayrıca kazanç raporu Microsoft, Xbox'ın beklenenden daha zayıf performans gösterdiğini söylüyor...
Alıntıyı görüntüle

Xbox binlerce çalışanını işten çıkarmanın yanı sıra pazarlama bütçesinde de önemli kesintilere gidiyor.
Görünüşe göre tost makineleri yardımcı olmuyor.
Alıntıyı görüntüle
Okuyor musun ya da işin var mı nasıl bu kadar vakit ayırıyorsun foruma

99723

80+ Silver
Microsoft Xbox Donanım Satışlarındaki Büyük Düşüş AMD'nin Kar Hanesini Vurdu -Yıllık %17 Düşüş!
GFLf2VaWIAEx7Yb.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

Okuyor musun ya da işin var mı nasıl bu kadar vakit ayırıyorsun foruma
Gündem haberlerini takip ediyorum not alıp paylaşıyorum çok zor bir iş değil 15-20 dakikamı alıyor şu an bu kadar haber birikmesinin sebebi 7 gün uzaklaştırma almıştım ondan bu kadar fazla.

Wanda Maximoff

80+ Bronze
Microsoft Xbox Donanım Satışlarındaki Büyük Düşüş AMD'nin Kar Hanesini Vurdu -Yıllık %17 Düşüş!
Alıntıyı görüntüle

Gündem haberlerini takip ediyorum not alıp paylaşıyorum çok zor bir iş değil 15-20 dakikamı alıyor şu an bu kadar haber birikmesinin sebebi 7 gün uzaklaştırma almıştım ondan bu kadar fazla.
Resimli paylaşımları alışkanlık olmuş es geçiyorum yazıları okuyorum yazı çok resim az olsun

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,299
İsim
uwu
konu niye bu kadar uzadı anlamıyorum

kaliteli oyunlar = sony
eskiden olsa xbox fp di artık değil şuanda xbox x ile ps5 in arasında kalan adam xbox koluna bağı yoksa xbox alması saçma tamam bi tık daha güçlü ama o gamepad için ve o kaliteli oyunlar için direk ps5

xbox series s keşke eski fp liğini korusaydı tasarım açısından pek birşeyi yoktu ama çantaya at istediğin yere götür mantığıydı

99723

80+ Silver
konu niye bu kadar uzadı anlamıyorum

kaliteli oyunlar = sony
eskiden olsa xbox fp di artık değil şuanda xbox x ile ps5 in arasında kalan adam xbox koluna bağı yoksa xbox alması saçma tamam bi tık daha güçlü ama o gamepad için ve o kaliteli oyunlar için direk ps5

xbox series s keşke eski fp liğini korusaydı tasarım açısından pek birşeyi yoktu ama çantaya at istediğin yere götür mantığıydı
Asında çok basit anlayana...
362fswu7h68b1.jpg

Aynı fiyata iki konsol alıyorsun PlayStation sana mükemmel özel oyunlar 3. parti oyunlarda Xbox'dan çok daha yüksek çözünürlük ve FPS sunarken Xbox ise sana hiç bir şey sunmuyor üstüne PS5'den 3. parti oyunları daha düşük çözünürlük ve FPS'de çalıştırıyor ben birisine Microsoft'un bile artık Xbox konsollarına ihtiyacınız yok diye pazarlama yaptığı yerde PS5 almanın çok daha mantıklı olduğunu söylüyorum sadece yoksa gitsin istiyorsa Xbox Series X|S konsollarını alsın bana ne.

Microsoft Xbox Almanıza Gerek Olmadığını Söylüyor, Bu Yüzden İnsanlar Almıyor

Son düzenleme:

hola

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
hola
Xbox, Windows'tan daha büyüktür. Play Station ona rakip bile olamaz.

Microsoft'un video oyunu işinden elde edilen gelir, şirketin 69 milyar dolarlık oyun yayıncısı Activision Blizzard'ı satın almasıyla büyük bir artış göstererek Aralık çeyreğinde ilk kez Windows bölümünü geride bıraktı.

Bu, Microsoft'un 2024 mali yılının ikinci çeyreğine ilişkin salı öğleden sonraki kazanç raporuyla birlikte SEC'e 10. çeyrekte sunduğu dosyada yer alan rakamlardan çıkan sonuçlardan biri:

Oyun geliri %50 artışla 7,1 milyar dolara yükseldi; buna Activision Blizzard'dan elde edilen 2 milyar dolardan fazla gelir de dahil. Call of Duty yayıncısının sonuçları ilk kez Microsoft'un gelirine dahil ediliyor.

Windows, Windows OEM cihazları ve Xbox içeriği ve hizmetlerini içeren daha fazla kişisel bilgisayar kategorisi 16,9 milyar gelir elde etti; Xbox içerik ve hizmetleri geliri, gelirde yüzde 61 puanlık bir artışa katkıda bulundu ve bunun 55'i Activision satın alımına atfedildi. Microsoft, satın almanın gelirde 2 milyar dolarlık net olumlu etkisi olduğunu iddia ediyor.

Yani bazılarının iddia ettiği gibi Activision satın alımından ve sonrasında 455 milyon zarar değil tam tersine 2 milyar dolarlık kazanç elde etmiş Microsoft. Raporlar ve rakamlar linklerde yer alıyor.

Palworld artık Xbox Game Pass'te en çok oynanan üçüncü taraf oyunu. Palworld'ün Steam'de Counter-Strike 2'yi tüm zamanların en yüksek ve aktif oyuncu sayısında geçmesi büyük bir olaydı ve şimdi bir rekor daha kırdı. Xbox Çarşamba günü, erken erişim açık dünya hayatta kalma oyununun hizmet tarihindeki en büyük üçüncü taraf Xbox Game Pass lansmanı haline geldiğini duyurdu.

Forum maskotu Xbox'ı kötülemek karalamak için nereden vuracağını şaşırdığı kendini kaybettiği için saçma sapan FPS videoları atıyor acaba nereden açık buluruz diye! Oysa Play Station'da bu oyun yok bile ekrana ekmek banarak Xbox konsol sahiplerini izliyorlar :D

99723

80+ Silver
Bu yaşanan olaylardan sonra bir Xbot palyaçosunun ağıtı.
YILLARCA size destek olduk, geleceğinize inandığımız için başarısız olduğunuzda bile kabul ettik ve siz bize borcunuzu böyle mi ödüyorsunuz? Xbox hayranlarınızı hayal kırıklığına uğrattınız ve bunu düzeltmenin tek yolu, platformunuzu öldürecek çoklu platform planlarınızı tersine çevirmektir.
Screenshot.png

Hi-Fi Rush PlayStation ve Switch'e geliyor diye gitmişler kendi özel oyunları Hi-Fi Rush'a 0 puan vermişler bu adamlar cidden hasta ben bu yüzden bu palyaçoları çok sert eleştirip dalga geçiyorum çünkü hiç bir oyuncu topluluğu böyle toksik ve kanser değil zaten Xbox'ı eleştirince avantadan PS fanboyu oluyorsun onu geçiyorum benim ekonomik yoksulluktan geçim sıkıntısından Xbox alıp kullananlar ile bir derdim yok benim derdim Xbox'ın yaptığı bu rezil işleri savunup yalan söyleyen Xbot palyaçoları ile Xbox'ın 2013 yılından günümüze kadar yaptığı 1 tane iyi bir işi yok ortada Xbox One rezaletinden sonra insanlar Xbox'ın belki bir umut Xbox Series X|S konsolları ile tekrardan Xbox 360 dönemindeki gibi PlayStation ve Nintendo'ya dişli bir rakip olur derken adamlar öyle rezil bir konsol serisi yaptılar ki hem özel oyunları berbat hem de üstüne PS5'den 3. parti oyunları daha düşük çözünürlük ve FPS'de çalıştırıyordu bu yüzden doğal olarak Xbox konsol ve Game Pass satışlarında yerin dibini gördü kimse Xbox Series X|S konsollarını almıyor iki ayrı konsol çıkardıkları halde 21 milyon satış yapmışlar ana konsolları Xbox Series X 5 milyon satarken Series S 15 milyon civarında satmış yani Xbox'ın ana konsolu Series X değil S olmuş durumda konsol satışı olarak da zaten rezil Xbox One döneminden bile gerideler Game Pass üyelik sistemleri her yerde olduğu halde 25 milyon kullanıcıda sıkışıp kalmış durumda zaten bu tür sebeplerden dolayı Xbox'ın Sega gibi 3.parti oyun dağıtan bir firmaya dönüşmekten başka şansı kalmamıştı benim ise Xbox'ın 3. parti yayıncı olmasındaki en çok sevindiğim nokta artık bu toksik Xbot palyaçolarını görmeyeceğimiz.
GFSvgRBbYAAcxAE.jpg

Hi-Fi Rush'a 0 puan veren Xbot palyaçosunun X hesabı.

Sea of Thieves de yakında PlayStation için duyurulacağı doğrulandı.

Bu saatten sonra artık bu Xbot palyaçoları daha çok ağlayarak kendi özel oyunlarına 0 puan verecekler.

Son düzenleme:

hola

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
hola
Hi-Fi Rush PlayStation ve Switch'e gelmesiyle birlikte çöp grafiklerde iyi bir deneyim sunacağına inanan kimse yoktur herhalde :D PS4'e geliyormuş aman tanrım muhteşem grafiklerle oynarız şimdi :D

Size bazı Türk Play Station 5 kullanıcılarının yorumlarını bırakıyorum karar sizin!
özellikle dualsense aşırı dandik ve çabuk bozulan cihazlar hele drift sorunu herkesi bıktırmış vaziyette tamir ücretleri de aşırı yüksek.

Adsız9.png

Adsız00009.png

Burada ise bir Play Station fan boyunun Sony'e isyanı ve insanları kandırıp kazıkladığını düşünmesi;

Adsız000009.png

Burada ise Play Station maskotlarının iddialarını çürüten bir kullanıcı :D

Adsız0009.png

burada ise PS5 Slimlerin fan sesinin rahatsız edici olduğundan bahsediyor bir kullanıcı;
Adsız009.png

Yani arkadaşlar buradaki play station maskotlarına bakıp aldanmayın dualsense ler drift sorunu nedeniyle rezil halde çok çabuk bozuluyor yenisini almaya kalksan zaten aşırı pahalı tamiri ise neredeyse insanı isyan ettiren fiyatlara çıkıyor.

Şu an dünyanın en popüler oyunu Palworld'ü oynatamayan bir cihaz olabilir mi yahu :D Xbox ve bilgisayar sahipleri deli gibi oynarken play station sahipleri öylece oynayanları izliyor ve bu konsol en iyi konsolmuş daha en popüler oyunu kendi bünyesine getiremeyen konsol :D

Son düzenleme:

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,303
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Hi-Fi Rush PlayStation ve Switch'e gelmesiyle birlikte çöp grafiklerde iyi bir deneyim sunacağına inanan kimse yoktur herhalde :D PS4'e geliyormuş aman tanrım muhteşem grafiklerle oynarız şimdi :D

Size bazı Türk Play Station 5 kullanıcılarının yorumlarını bırakıyorum karar sizin!
özellikle dualsense aşırı dandik ve çabuk bozulan cihazlar hele drift sorunu herkesi bıktırmış vaziyette tamir ücretleri de aşırı yüksek.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Burada ise bir Play Station fan boyunun Sony'e isyanı ve insanları kandırıp kazıkladığını düşünmesi;

Alıntıyı görüntüle

Burada ise Play Station maskotlarının iddialarını çürüten bir kullanıcı :D

Alıntıyı görüntüle

burada ise PS5 Slimlerin fan sesinin rahatsız edici olduğundan bahsediyor bir kullanıcı;
Alıntıyı görüntüle

Yani arkadaşlar buradaki play station maskotlarına bakıp aldanmayın dualsense ler drift sorunu nedeniyle rezil halde çok çabuk bozuluyor yenisini almaya kalksan zaten aşırı pahalı tamiri ise neredeyse insanı isyan ettiren fiyatlara çıkıyor.

Şu an dünyanın en popüler oyunu Palworld'ü oynatamayan bir cihaz olabilir mi yahu :D Xbox ve bilgisayar sahipleri deli gibi oynarken play station sahipleri öylece oynayanları izliyor ve bu konsol en iyi konsolmuş daha en popüler oyunu kendi bünyesine getiremeyen konsol :D
tek dualsense drift sorunu hakkında konuşacağım bu sorun aslında 1A sürümü ile düzeltildi birkaç arkadaşıma daha kendimden sonra dualsense aldırdım çünkü hiçbirimiz xbox koluna alışamadık her ne kadar pcde kullanıyor olsakta hiçbirimizde bu serilerde sorun yok eski 1 sürümünde vardı ve kronikti

hola

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
hola
tek dualsense drift sorunu hakkında konuşacağım bu sorun aslında 1A sürümü ile düzeltildi birkaç arkadaşıma daha kendimden sonra dualsense aldırdım çünkü hiçbirimiz xbox koluna alışamadık her ne kadar pcde kullanıyor olsakta hiçbirimizde bu serilerde sorun yok eski 1 sürümünde vardı ve kronikti
yorumu yapanların hepsi yeni kullanıcılar. hatta bir tanesi PS5'i alalı 2.5 yıl oldu ama 4 defa dualsense aldım diyordu bozulduğundan dolayı. aynı şekilde youtube yorumlarında da çok insan var hala şikayet eden.

İDDİA: Xbox Kendi Taşınabilir Konsolu Üzerinde Çalışıyor Olabilir
Şirket içinden biri, PlayStation'ın benzer bir ürün üzerinde çalıştığına dair son haberlerin ardından Xbox'ın taşınabilir bir oyun cihazı üzerinde çalıştığını iddia ediyor. Xbox taşınabilir oyun cihazı sektörüne giriş yapmaya hazırlanıyor. Yani play station maskotlarının dediğinin aksine Xbox konsol pazarından çekilmeyi değil tam tersine daha saldırgan bir şekilde yayılmayı planlıyor.

Son düzenleme:
olum hepinizin fanboyluğundan gına geldi yeter artık yaptıklarınızdan sonra xboxumu satıp pcye yöneleceğim iyice işin şeyini çıkardınız

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,398
Üyeler
161,042
Son üye
trkbyzc
Top Bottom