Neler Yeni

Konsol Savaşları Bitti Kazanan PlayStation "Xbox 3. Parti Yayıncı Oluyor"

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

MuhammedKazan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Muhammed Kazan
İlgilendiği Kategoriler
bılgısayar ve bılgısayar bıleşenlerı toplama ve bılgı verme (Bende Olmayan Bılgısyar)
Bende katılıyorum buna Xbox 3a oyun yapmalı baya baya fazla şekilde ve imkanı varsa pass e de eklemeli ilk günden ve eğer imkan varsa Sony ile anlaşma da yapmalı veya satın alsın işte o zaman Xbox Xbox gibi Microsoft Microsoft gibi hissettirir yoksa ucuz olmak dışında pek anlamı yok Spiderman seviyesinde oyunu yok diye Xbox konsol almayı tercih etmem
@Enes34Nacir @Shadowking007 ayn bunu demek istiyorum. adamlar kaliteli iş yapıyor örn gamepad konforu, konsol içi sistem, arayüz bunların hepsi kaliteli ve güzel ama oyunculara farklı bi şey vermelisin tamam gamepass var ama saten alabileceğin oyunlardan oluşan bi topluluk game pass onun yerine kendi oyununu yapsan PlayStation gibi bir konsol olursun. Aksi taktirde pc ile arasında pek fark yok yani

Wanda Maximoff

80+ Bronze
@Enes34Nacir @Shadowking007 ayn bunu demek istiyorum. adamlar kaliteli iş yapıyor örn gamepad konforu, konsol içi sistem, arayüz bunların hepsi kaliteli ve güzel ama oyunculara farklı bi şey vermelisin tamam gamepass var ama saten alabileceğin oyunlardan oluşan bi topluluk game pass onun yerine kendi oyununu yapsan PlayStation gibi bir konsol olursun. Aksi taktirde pc ile arasında pek fark yok yani
Benim sağlam bir PC sistemim varsa Xbox konsolu almam gerçekten anlamsız gibi bir şey hiç sistemim olması çokta param olmasa Xbox almak o zaman işe yarar olurdu şunu da belirteyim Xbox PC kullanıcısıyım. Game pass varsa konsolu almak anlamsız oluyor

Cassius Clay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
256
İsim
Kadir
Xboxun kapanmasının en kötü yanı rekabetin bitecek olması

Enes34Nacir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,721
İsim
Enes Nacir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama kasa
Fanı değilim ya ne alaka demek istediğim PlayStation sistemi xbox a göre kötü sisteme sahip olmasına rağmen PlayStation daha iyi görüntüye, grafiğe ve en önemlisi özel oyunlara sahip olması. Bu yüzden xbox tan daha iyi bence. Güzel sistem istersen pc al kardeş konsol alma. Sistemi iyi olması o konsolu saha iyi yapmaz.
Ağa ben plesteysın fayyyy diyen çocuğu taklit ettim ama sen bilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kendi kendine nedn celision bide? Ben hep konsolda PS ciyim kolda Xbox tartışma bitti gg

MuhammedKazan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Muhammed Kazan
İlgilendiği Kategoriler
bılgısayar ve bılgısayar bıleşenlerı toplama ve bılgı verme (Bende Olmayan Bılgısyar)
Ağa ben plesteysın fayyyy diyen çocuğu taklit ettim ama sen bilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kendi kendine nedn celision bide? Ben hep konsolda PS ciyim kolda Xbox tartışma bitti gg
Olm ciddiye almadım sen ciddiye aldın şimdi sakin ol sadece xbox neden çok sevmediğim için seni etiketlerim. Bi de kendim le çelişmiyom aw birisi de benim gibi düşünüyor onunla yazıştık

Wanda Maximoff

80+ Bronze
Olm ciddiye almadım sen ciddiye aldın şimdi sakin ol sadece xbox neden çok sevmediğim için seni etiketlerim. Bi de kendim le çelişmiyom aw birisi de benim gibi düşünüyor onunla yazıştık
Ben Xbox ı kötülemiyorum game pass kullanıyorum game pass varken konsol almak anlamsız diyorum şuan ki sistemlerin de Xbox gitsin 3a oyun yapsın önce sadece konsola çıkarsın 1 veya 2 yıl sonra PC pass e getirsin işte o zaman konsolu almak anlamlı olur 3a oyun yapıp ilk günden PC passe de verirse o zaman yine konsol almak anlamsız olur Xbox ın konsol olarak alması gereken yol bu 3a oyun yapması lazım Spiderman seviyesinde (ben çok seviyorum o oyunu) bunu 1.yol PS gibi satacak 2.yol pass ile verecek ama PC de vermeyecek 1 veya 2 yıl sonra verecek 3.yol pass ile verip üstüne satacak bu şekilde de yapabilir ama yine PC ye yok. Bu yolu izler ise Xbox ps ye rakip olur konsol ile yoksa olamaz store rakibi olur konsol rakibi olamaz.

Enes34Nacir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,721
İsim
Enes Nacir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama kasa
Ne Dion ? Sorunun varsa wpnden yaz uğraştırma beni boş boş

TheworstD32132

80+ Bronze
Gerçekler göze yansısa bile xbox'ın fanboyları çok fazla, ms bu fanboyların potansiyelini göz ardı edemez illa 1 2 şey söğüşleyecektir.

WayLexx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
YAMRAK
Bu Foruma katılmamı sağlayan konu. Takip ediyorumda iki yıldızda ceza almış. İnşallah tez zamanda biter cezaları.😃

Bu Foruma katılmamı sağlayan konu. Takip ediyorumda iki yıldızda ceza almış. İnşallah tez zamanda biter cezaları.😃
Hocam fanboyluğun lüzumu yok. Xbox olmasa şu an ps plus diye bir sistem de olmazdı oyunlar daha da pahalı olurdu aynı şekilde iki konsolun da ucuz olmasını sağlayan şey rekabet. Kısaca rekabet işte fanboyluk yapmak saçna

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,303
İsim
Emre
Discord
necromancerr
şu 9. nesile bi ben alışamadım herhalde :D gittim sırf bu ve ileride ps5 alacağımdan dolayı dualsense aldım :D

WayLexx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
YAMRAK
Hocam fanboyluğun lüzumu yok. Xbox olmasa şu an ps plus diye bir sistem de olmazdı oyunlar daha da pahalı olurdu aynı şekilde iki konsolun da ucuz olmasını sağlayan şey rekabet. Kısaca rekabet işte fanboyluk yapmak saçna
İşte bende fanboyların saçma sapan rekabetini izliyorum.Hiç görmediğim duymadığım şeyler çıkıyor. Ve hepte iki tarafında birbirine cevabı var.Zaten ps ciyi uzun süredir görüyordum okuyordum. Moderatörlerin bunlar hakkında bir yazısı var mı?

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,303
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Bi bitti açıldı sonra gene yedide benim iznim vardı :D burda az gece mesaisi yapmadım bende

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,016,331
Üyeler
161,033
Son üye
Krmy