Neler Yeni

Konu Dışı Bölümü Hakkında

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Konu Dışı bölümü adından da anlaşılacağı gibi "konu dışı" şeylerin paylaşıldığı yerdir.
Burada kimse ana forum kuralları dışına çıkmadığı, hakaret, aşağılama vs. yapmadığı, bu kısmı kötüye kullanmadığı sürece kimse "niye bu konuyu açtın" diye yadırgamamalı.
Konu Dışı bölümü, Ana Sayfa kısmından ayrı olduğu için, bu tarz şeyleri görmek istemeyenler o sekmeye girmeyebilir.
Konu Dışı kısmına açılan, kurallara aykırı olmayan konulara(olanlar zaten uyarıldığı gibi kapatılıp siliniyor) "böyle bir konu niye var? reddit mi burası" gibi cümleler söylemek bence uyarı sebebi olmalı.
Ne kadar konu dışı da olsa bu da konuyu kirletiyor.
@banxtre Bu tarz yorumları raporlamamız durumunda gerekli uyarıyı alıyor mu? Uyarı sistemini gereksiz meşgul etmek istemiyorum.

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Konu Dışı bölümü adından da anlaşılacağı gibi "konu dışı" şeylerin paylaşıldığı yerdir.
Burada kimse ana forum kuralları dışına çıkmadığı, hakaret, aşağılama vs. yapmadığı, bu kısmı kötüye kullanmadığı sürece kimse "niye bu konuyu açtın" diye yadırgamamalı.
Konu Dışı bölümü, Ana Sayfa kısmından ayrı olduğu için, bu tarz şeyleri görmek istemeyenler o sekmeye girmeyebilir.
Konu Dışı kısmına açılan, kurallara aykırı olmayan konulara(olanlar zaten uyarıldığı gibi kapatılıp siliniyor) "böyle bir konu niye var? reddit mi burası" gibi cümleler söylemek bence uyarı sebebi olmalı.
Ne kadar konu dışı da olsa bu da konuyu kirletiyor.
@banxtre Bu tarz yorumları raporlamamız durumunda gerekli uyarıyı alıyor mu? Uyarı sistemini gereksiz meşgul etmek istemiyorum.
Evet uyarı alıyorlar.
Orası da bu foruma bağlı sonuçta. :D

xragu

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,315
İsim
Fenasi Kerim durmaz
Adi ustune konu disi haklisin istedigini yapar adam senin yargilamak ustune dusmaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Glorfindel of Gondolin
Ahahahah bi' beni etiketlemediğin kalmış :D Bir daha bu şekilde değil, direkt yüzüme söyle.

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1615389420136.png

Kendini gerçekten bu kadar önemli veya komik biri sanmana gerek yok. Üzgünüm ama seni pek umursadığımı sanmıyorum.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,868
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Ahahahah bi' beni etiketlemediğin kalmış :D Bir daha bu şekilde değil, direkt yüzüme söyle.
Onu bunu anlarım ama, ana hesabınla bilerek ban yiyip daha sonra yan hesap açıp gelmen gerçekten garipmiş. Yani söylemiyorum diye anlayamazlar bunlar falan mı sanıyorsunuz?

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Onu bunu anlarım ama, ana hesabınla bilerek ban yiyip daha sonra yan hesap açıp gelmen gerçekten garipmiş. Yani söylemiyorum diye anlayamazlar bunlar falan mı sanıyorsunuz?
Yine noktayı koydu Mehmet Abi.
Zaten forumda kimleri dikkate alıp almayacağımız konusunda az çok bilgi sahibi oluyoruz belli bir süre geçirince. Arkadaş umarım söylediğinden bir ders çıkarır abi. <3 :D

Top Bottom