Quasi
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 489
- Konu Sahibi Konu Sahibi
@dzekierdem @TİTAN. @w4da Arkadaşlar rica etsem lenovo hakkındaki düşüncelerinizi de alabilir miyim?
hangi lenovo link varmi acaba ? normal olarak lenovo cok kaliteli bir marka herhangi bir laptopu alinabilir@dzekierdem @TİTAN. @w4da Arkadaşlar rica etsem lenovo hakkındaki düşüncelerinizi de alabilir miyim?
hp victusun ekran karti kac watt acaba ?@dzekierdem @TİTAN. @w4da
Ben de şunları buldum:
![]()
LENOVO Legion 5 AMD Ryzen 7-5800H 16GB 1TB SSD RTX3070 8GB 17.3
LENOVO Legion 5 AMD Ryzen 7-5800H 16GB 1TB SSD RTX3070 8GB 17.3'' FHD DOS Gaming Laptop 82JY007XTX yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Hp Victus 15-FA1018NT 7N9U6EA 13. Nesil Intel I7-13700H 16GB Fiyatı
Hp Victus 15-FA1018NT 7N9U6EA 13. Nesil Intel I7-13700H 16GB en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Bu cihazın ısınma sorunu var ,kullanıcılar sıcak çalıştıgını söyledi hep![]()
Asus TUF Gaming A15 FA507NV-LP037 Ryzen 7 7735HS 15.6
Asus TUF Gaming A15 FA507NV LP037 Ryzen 7 7735HS 15.6www.teknosa.com
ekran karti 140w mux switch var 8gb ram takviyesi ile mis gibi laptop oluyor.arti olarak asus gibi kaliteli bir marka aliyorsun.
yok kardesim sicak calismiyor en fazla 90 dereceyi goruyor ki buda normal 95i gecmedigi surece gayet iyi.kesinlikle alinabilir asus.Bu cihazın ısınma sorunu var ,kullanıcılar sıcak çalıştıgını söyledi hep
Hocam Victusun ekran kartı 75 watthp victusun ekran karti kac watt acaba ?
lenovo guzel duruyo 4060 ile ayni performansi veriyor asagi yukari dusunulebilir.
Bu arada eğer merak ederseniz Lenovo 130 wattHocam Victusun ekran kartı 75 watt
lenovo alinabilir bayagi iyi duruyor 3070 4060 ile asagi yukari ayni performansta ekran kartinin 140w olmasida ayri bi guzellik ssd ram takviyesinede ihtiyac yok isinma sorunu oldugunuda sanmiyor lenovolarda ama gene bi bakmak lazim simdilik bu haliyle cok iyi duruyor.Hocam Victusun ekran kartı 75 watt
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada eğer merak ederseniz Lenovo 130 watt
Isınma hakkında yorumlarda dediğiniz gibi bir olumsuzluk belirtilmemiş ama daha ayrıntılı inceleme yapılabilir teşekkür ederimlenovo alinabilir bayagi iyi duruyor 3070 4060 ile asagi yukari ayni performansta ekran kartinin 140w olmasida ayri bi guzellik ssd ram takviyesinede ihtiyac yok isinma sorunu oldugunuda sanmiyor lenovolarda ama gene bi bakmak lazim simdilik bu haliyle cok iyi duruyor.
Her cihazın sıcak çalışma ihtimali var Asustanda casperdada başı yanan gördümBu cihazın ısınma sorunu var ,kullanıcılar sıcak çalıştıgını söyledi hep
Arkadaşa katılıyorumlenovo alinabilir bayagi iyi duruyor 3070 4060 ile asagi yukari ayni performansta ekran kartinin 140w olmasida ayri bi guzellik ssd ram takviyesinede ihtiyac yok isinma sorunu oldugunuda sanmiyor lenovolarda ama gene bi bakmak lazim simdilik bu haliyle cok iyi duruyor.
reis biraz incelemelerine baktim genel olarak laptop cok soguk calisiyor 75dereceyi gecmiyor sadece battlefield 5 de 90dereceyi gordu onun harici butun oyunlar 75dereceyi gecmiyor bence kesinlikle alinabilir ekranin 17.3 inc olmasida ayri bir guzellik cok rastlanmiyor.Isınma hakkında yorumlarda dediğiniz gibi bir olumsuzluk belirtilmemiş ama daha ayrıntılı inceleme yapılabilir teşekkür ederim
Hocam size de teşekkürler düşünceleriniz içinHer cihazın sıcak çalışma ihtimali var Asustanda casperdada başı yanan gördüm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Arkadaşa katılıyorum
Baya güzel bir haber bu çok sağolun teşekkürler tekrardanreis biraz incelemelerine baktim genel olarak laptop cok soguk calisiyor 75dereceyi gecmiyor sadece battlefield 5 de 90dereceyi gordu onun harici butun oyunlar 75dereceyi gecmiyor bence kesinlikle alinabilir ekranin 17.3 inc olmasida ayri bir guzellik cok rastlanmiyor.
aç bizi etiketle