RTX 7090Ti
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
tekrar dene hocam.
bence gelmesi gerekiyor örnek olarak işte çalışıp para biriktirmiş sin ama birisi çıkıp kesin troll konu derse az da olsa sinirlerim bozulur takmam ama insanın içten içe sinirleri bozulur ve inandırmak zorunda kalmayız bir kişi mesajının en altına troll konu diyenler başka konuya mesaj yazabilirler demiş fakat bir kişi inatla konuya girip troll konu yazarsa bence ceza almalı adam uyarıyor o üstüne basa basa troll konu diyor.Konulara troll yazanları inandırmak sizin sorumluluğunuz. Biz abartı bir durum olmadığı zaman troll olması muhtemel gönderilere müdahale etmiyoruz.
Trolllll (!)steam parası olan bana long dark alabilir(!)
Adam belki ITÜ'yü bitirmiştir @ErenXPG Gibi aylık çok dolar maaş alacaktır bilemeyiz kiBirçok yeni kişinin bundan dolayı forumdan soğuduğunu görüyorum ve artık bunun önüne geçilmeli. Yeni konu açan birini görmüştüm ve aynı zamanda yeni bir üyeydi, yüksek bütçeli sistem tavsiyesi istiyordu ve ilk cümlesi forumda troll konu damgası vurulması ile alakalıydı. Yeni üyeler bile biliyorsa sıkıntı var demek.
Bir konunun troll olduğunu düşünen arkadaşlar o konuya mesaj yazmayabilir.
250 bin tl pc toplama tamam da 35K gibi meblağlara troll diye mesaj yazanlara ceza verilmeli "bence"Konulara troll yazanları inandırmak sizin sorumluluğunuz. Biz abartı bir durum olmadığı zaman troll olması muhtemel gönderilere müdahale etmiyoruz.
Çok haklısınBirçok yeni kişinin bundan dolayı forumdan soğuduğunu görüyorum ve artık bunun önüne geçilmeli. Yeni konu açan birini görmüştüm ve aynı zamanda yeni bir üyeydi, yüksek bütçeli sistem tavsiyesi istiyordu ve ilk cümlesi forumda troll konu damgası vurulması ile alakalıydı. Yeni üyeler bile biliyorsa sıkıntı var demek.
Bir konunun troll olduğunu düşünen arkadaşlar o konuya mesaj yazmayabilir.
Ya 35K PC toplama için geldiyse?katılıyorum ben konulara troll konu yazmıyorum ama adamın çıkıpta ilk cümlesi 35k bütçe PC toplama ise yinede bi tuhaf oluyorum sanırım bahsettiğiniz konuda şu 35k bütçeli sistem toplama
@sinanobali da yüksek bütçeli sistem toplama için geldi foruma. Bir sürü gereksiz kişide profil fotoğrafı yüzünden koskoca adamı alaya aldılar. @RTX3070 'in dediği gibi, troll olduğunu düşünen yazmasın.Adam belki ITÜ'yü bitirmiştir @ErenXPG Gibi aylık çok dolar maaş alacaktır bilemeyiz ki