Frenerno
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
Nasıl bir röportaj ya bari forum adı verilseymiş yemiyeceğiz ya.Bu bir röportaj.
Nasıl bir röportaj ya bari forum adı verilseymiş yemiyeceğiz ya.Bu bir röportaj.
Kim olduğunu bilmediğimiz birinin özellikleri ne işe yarayacak acaba?Evet, başlıyoruz...
İsmini vermek istemediği için metinde, "İVİK" olarak geçecek.
"İVİK", yaşın kaç?
- 15
Hobilerin neler?
- Bilgisayar, oyun.
Aile bireylerin ne işle uğraşıyor.
- Babam ziraat mühendisi. Annem ev hanımı
Yaptığın ve pişmanlık duyduğun en kötü şey neydi?
- Aileme bilgisayar aldırmak için ablamın bilgisayarını bozmuştum (Ortak kullanılıyordu). Bilgisayar aldık fakat babamın belgeleri silindi.
Evlenmeyi düşünüyor musun
- Hayır.
Anne baban ayrı mı?
- Evet, 2 sene önce ayrıldılar.
İnternette hobilerin neler, gizli kalabiliyor musun?
- Evet internette anonimim. Hobilerim discord üzerinden arkadaşlarımla konuşmak. Web tabanlı oyun oynamak.
İnternette tamamen anonim misin?
- Evet, hiç bir hesabım yok, discord dışında.
Kendinden ne zaman nefret ettin?
- Hiç bir zaman. Sadece babama yalan söylediğimde vicdan azabı çektim.
Bu günlük bu kadar. Discorddan arkadaşız soruları oradan sordum. İyi okumalar
Discord diyorum. Okumadan yazdığın belliNasıl bir röportaj ya bari forum adı verilseymiş yemiyeceğiz ya.
Sadece röportaj.Kim olduğunu bilmediğimiz birinin özellikleri ne işe yarayacak acaba?
Çok komik bir konu olmuş tanımadığım insanın adını bile bilmediğim kişiyle neden röportaj yapim ki neden bilgilerini öğrendim ki ben şimdi beynim yandı.Discord diyorum. Okumadan yazdığın belli
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sadece röportaj.
Bence çok önemsiz gereksiz ve boş bir şey olmuş efendim şuan bunu niye okudum diye düşünüyorum ben olsam bir insana bunları sorup bir teknoloji forumuna atmazdımDiscord diyorum. Okumadan yazdığın belli
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sadece röportaj.
Kesinlikle efendimAnonim bir kişinin hobileri pek işimize yaramayacak.
Bizde tam olarak çözemedik efendimbu ne oglim