Neler Yeni

Konuya 18 inden büyükler cevaplasin ve girsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
özgür kaplan
Arkadaşlar ben bulabildiğim en pahalı tüt**en sipariş ettim kilosu 2500 dü (bitlis ozel kesim)
paket s* larin son zamanlarda gittikce bozulan tatları deneyimleri açıkçası yildirmaya basladi hem pahalı hem bes para etmezler
sorum şu böyle lüks kaliteli tüt**ler paket si*** dan daha iyi midir tat kullanım olarak?
(zorluk kağıt kullanımı vs onları sormuyorum o konu belirgin bir sekilde ugrastiran bir işlem. ama biliyorum eskiden dandik t*de kullandım.)

Son düzenleme:

SemihÖzdoğdu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Semih
En son kaliteli tütün aldığımda gayet içilebilir kıvamdaydı. Uzun süre de içtim. Ama yine tekel sigarasından farkı bariz şekilde anlaşılıyor. Sizin bütçenizde hiç deneyimlemedim ancak iyidir diye düşünüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
özgür kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
En son kaliteli tütün aldığımda gayet içilebilir kıvamdaydı. Uzun süre de içtim. Ama yine tekel sigarasından farkı bariz şekilde anlaşılıyor. Sizin bütçenizde hiç deneyimlemedim ancak iyidir diye düşünüyorum.
ya bu t* bile tekelden ucuz oluyor ya ve artik tekelin icine saman mi koymaya basladilar bilmiyorum marl** bile icilmiyor

SemihÖzdoğdu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Semih
ya bu t* bile tekelden ucuz oluyor ya ve artik tekelin icine saman mi koymaya basladilar bilmiyorum marl** bile icilmiyor
Doğru söylüyorsunuz banada her geçen gün tekel sigaralar bozuluyormuş gibi tatsız geliyor. Şuan midnight blue içiyorum ama 2 3 ay'a bıkacakmışım gibi.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
özgür kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Doğru söylüyorsunuz banada her geçen gün tekel sigalar bozuluyormuş gibi tatsız geliyor. Şuan midnight blue içiyorum ama 2 3 ay'a bıkacakmışım gibi.
orjinal alman marl** si buldum ama kazıkci bir esnaf 150 tl ye satiyor milyoner olsam genede vermem insani enayi yerine koyuyor umarim bitlis bana hüsran olmaz
1.5 sene once 60 tl di 2-3 kere aldım cok güzeldi ama degmez

SemihÖzdoğdu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Semih
orjinal alman marl** si buldum ama kazıkci bir esnaf 150 TL ye satiyor milyoner olsam genede vermem insani enayi yerine koyuyor umarim bitlis bana hüsran olmaz
1.5 sene once 60 TL di 2-3 kere aldım cok güzeldi ama degmez
Verilmez o kadar para,yazık. Ben çok denedim t••n içmeyi. En son nst touch blue yaptırmıştım 1 karton 2. paket'ten sonrasını dışarıdaki insanlara dağıttım. Ama başlarda denediğim kaliteli olanlar gayet içilebilir kıvamdaydı. Şu an aynısını bulsam dönerim sanırım şartlardan dolayı.

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,563
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
orjinal alman marl** si buldum ama kazıkci bir esnaf 150 TL ye satiyor milyoner olsam genede vermem insani enayi yerine koyuyor umarim bitlis bana hüsran olmaz
1.5 sene once 60 TL di 2-3 kere aldım cok güzeldi ama degmez
Orjinal alman Marlborosu Almanya da 10 euro olduğu için kazıkçı demen saçma adama.300 liradan fazlasına tekabbül ediyor ya kaçaktır ya da doldurmadır.

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,563
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Doğru söylüyorsunuz banada her geçen gün tekel sigalar bozuluyormuş gibi tatsız geliyor. Şuan midnight blue içiyorum ama 2 3 ay'a bıkacakmışım gibi.
Malasef öyle tatları artık paketten pakete bozuluyor gibi.Sadece Kırmızı marlboro içebiliyorum.1 aydır light içiyordum aldığım son paket gırtlağımı deldi.Redden devam

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar ben bulabildiğim en pahalı tüt**en sipariş ettim kilosu 2500 dü (bitlis ozel kesim)
paket s* larin son zamanlarda gittikce bozulan tatları deneyimleri açıkçası yildirmaya basladi hem pahalı hem bes para etmezler
sorum şu böyle lüks kaliteli tüt**ler paket si*** dan daha iyi midir tat kullanım olarak?
(zorluk kağıt kullanımı vs onları sormuyorum o konu belirgin bir sekilde ugrastiran bir işlem. ama biliyorum eskiden dandik t*de kullandım.)
kaliteli tütün duyduğum kadarı ile fark ettiriyormuş.
Alıp deneyin derim kaliteli tütün severseniz devam edersiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,039,233
Üyeler
164,798
Son üye