1300:1 kontrast, 430nit maksimum parlaklık ve %86 DCI-P3 renk kapsamına sahip. Bu fiyat için kontrast ve parlaklık mükemmel. Renk gamutu ise tatmin edici. 320HZ olması da onu öne çıkıyor.
Renk gamutları benzer, kontrast benzer, parlaklıkta Koorui daha iyi. Hız bakımından da benzerler. Rakip diyebiliriz.aynı paraya legion 25 10 vardı galiba bunun rakibi olabilir mi?
evet hocam ondan hani almak isteyen alamayan olursa alternatifi olarak söylemek istedim. O zamanında 500 lira daha uygun fiyatlara düşüyordu. Koorui güvenemem diyen varsa lenovoya yönelebilir.Renk gamutları benzer, kontrast benzer, parlaklıkta Koorui daha iyi. Hız bakımından da benzerler. Rakip diyebiliriz.
@Dark Brotherhood200hz olan model renk gamutu ve kontrast bakımından birazcık daha zayıf. Bir de hz değeri düşük.
Işık sızması üretim hatası. Sizin rahatsız olduğunuz IPS glow olabilir. IPS paneller de kaçınılmaz bir durum.hocam rx6700xt ve ryzen 5 5600 var şu an asusvg249q1a kullanıyorum ama panelinde bir kere sorun çıktı siyahlaşmalar gibisinden gonderdim duzeldi ama nadiren yine oluyor fps cogunluklu oynuyorum 240 300hz civarı çok monitor var 4.5k 7.5k arası ama hepsinde bir sorun var gibi ışık sızmasıdır ölü piksel cart curt sence bu çekilir mi 6 taksit işi aklımı çok çeliyor
evet şimdi baktım öyleymiş bilgisizliğime verin monitör tavsiyesi olarak ne dersiniz 6 taksit bulabilsem güzel bir 240 veya 280 ede okeyim ama genellikle 3 taksitli oluyor o yüzden bunu alayım diyorum ama aklım iyice karıştıIşık sızması üretim hatası. Sizin rahatsız olduğunuz IPS glow olabilir. IPS paneller de kaçınılmaz bir durum.
dell alienware aw2525hm modeline bakabilirsiniz fiyat 10-11 bin TL bandında ama hb üzerinde peşin fiyatına 9-10 taksit fırsatı var diye biliyorum bende monitör alıcam bu modelde dikkatimi çektievet şimdi baktım öyleymiş bilgisizliğime verin monitör tavsiyesi olarak ne dersiniz 6 taksit bulabilsem güzel bir 240 veya 280 ede okeyim ama genellikle 3 taksitli oluyor o yüzden bunu alayım diyorum ama aklım iyice karıştı
Lenovo Legion 25-10 modeline bakıyorum hocam 2 3 gündür deli gibi bakıyom sadece içime en yatan bu oldu gibi ama şu an 7500 indirime girer mi diye korkuyla bekliyorum bir süre daha bekleyeceğim olmadı çekerimdell alienware aw2525hm modeline bakabilirsiniz fiyat 10-11 bin TL bandında ama hb üzerinde peşin fiyatına 9-10 taksit fırsatı var diye biliyorum bende monitör alıcam bu modelde dikkatimi çekti
dün akşam 7100 TL'ydi sepette %5 indirim vardı hbdeLenovo Legion 25-10 modeline bakıyorum hocam 2 3 gündür deli gibi bakıyom sadece içime en yatan bu oldu gibi ama şu an 7500 indirime girer mi diye korkuyla bekliyorum bir süre daha bekleyeceğim olmadı çekerim