Neler Yeni

Kopya Meselesi...... (Sınavlar iptal olmuş yazan herkeze tşk)

Ardanizz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Arda Fidan
Selam Beyler Ben Her Sınavda Kopya Çekip 30 40 alıyorum aslında kopya çekmesem en az 50 alırım ama alışkanlık işte ne yaparsın....

Ben Sınavlarda Hep İnternetten Bakarak Kopya Çekerdim Ve İnternetim Bitti Ve Aklıma sınavda çıkacak olan konuda İnternetteki Görselleri SS Alıpta Galeriden Bakarak Kopya Çekmek Geldi Ama Malum İnternette Herşeyi Bulamıyosun Kimya Dersinde Anyonlar Katyonlar,bileşik ve formüllerden sınav yapıcaklar Anyonlar ve Katyonları İnternetten Buldum Ama Bileşik Ve Formüllerin Tamamının Tablosunu Bulamadım Sizden Ricam Bana Bileşik ve Formüllerin Hepsini İçeren Bir Tablo Bulmanız Veya yazmanız. Bide Daha İyi Kopya Teknikleri Varsa Yazın Lütfen (9.Sınıfım)

Ryphex

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
reis şaka mısın :D

Chico

80+ Silver
En İyi Cevap
7
Selam Beyler Ben Her Sınavda Kopya Çekip 30 40 alıyorum aslında kopya çekmesem en az 50 alırım ama alışkanlık işte ne yaparsın....

Ben Sınavlarda Hep İnternetten Bakarak Kopya Çekerdim Ve İnternetim Bitti Ve Aklıma sınavda çıkacak olan konuda İnternetteki Görselleri SS Alıpta Galeriden Bakarak Kopya Çekmek Geldi Ama Malum İnternette Herşeyi Bulamıyosun Kimya Dersinde Anyonlar Katyonlar,bileşik ve formüllerden sınav yapıcaklar Anyonlar ve Katyonları İnternetten Buldum Ama Bileşik Ve Formüllerin Tamamının Tablosunu Bulamadım Sizden Ricam Bana Bileşik ve Formüllerin Hepsini İçeren Bir Tablo Bulmanız Veya yazmanız. Bide Daha İyi Kopya Teknikleri Varsa Yazın Lütfen (9.Sınıfım)
Sınavına da biz girelim reis, ister misin?

Besim Tibuk

80+ Gold
Elimde full çektiren bir teknik var.
Nasıl yapılır?
Kağıt kalem ve kitap alıyorsun ve oturup ders çalışıyorsun böylece hak yememiş oluyorsun.

ubeyeyeyeyeyeyeyeye

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
534
İsim
Ubeydullah Can

30 40 iyiymiş he bende mi kopya çeksem

Muti

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Onur Muti
İlgilendiği Kategoriler
Mobil Bilgisayarlar, Apu sistemler, birazcık da gamepedler
Instagram
İg: @0nnurrr
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199119862888/
Discord
Muti#0817
Kopya çekmeden sınıfı geçebiliyorsan öyle yap aksi takdirde arkadaşlarının hakkına giriyorsun

Süleyman ÇAKIR-

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Ekran Alıntısı.PNG

İyi de bunun iç donanımlarla ne alakası var :D?

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Ben az önce ne okudum?

Top Bottom