Neler Yeni

Kopyalama Hızı Sorunu

VettHekk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Onurhan EMİR
Arkadaşlar merhaba, Amazondan indirimde Kingston DataTraveler Exodia 32GB USB 3.2 Gen 1 almıştım bir kaç ay önce. Ürünü geçenlerde açtım kullandım, o gün farketmemiştim ama dün gördüğüm kadarıyla PC'den USB'ye bir şey kopyalarken hız artıp azalıyor ve 0'a kadar düşüyor. Sonra tekrar artıyor ama azalarak düşüyor. Bu dalgalanma kopyalama sonuna kadar devam ediyor.
Başka bir flashımı ( v2.0 eski bir usb) takıp aynı şeyi işlemi yaptığımda bu sorunu yaşamıyorum.
Son olarak ürünü 3.2 diye aldım ama 3.0 portuna taktığım içn mi yoksa 3.2 olmadığı için mi bilmiyorum üründe 3.0 yazıyordu pc'ye takınca.
Sorun için çözüm öneriniz var mı nette yazılanları yaptım ( performans arttırma seçeneği vb. gibi) ama sonuç alamadım. Geri mi göndermeliyim yoksa ?? Fikirleriniz için teşekkürler şimdiden.

imribiy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Hardware, operating systems, overclocking, mountaineering, simracing, motorsports
Steam
imribiy
Twitter
imribiy
Discord
dsc.gg/xos, imribiy#0001
normal, bir sorun değil.

VettHekk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Onurhan EMİR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
normal, bir sorun değil.
Aynı işlem daha alt versiyon bir USB'de daha stabil bir kopyalama yaparken daha üst bir versiyon USB'de neden daha dalgalı olsun ve bu da normal olsun anlayamadım açıkçası..

Top Bottom