Neler Yeni

Korku Oyununa Nasıl Alışırım?

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Arkadaşlar korku oyunlarını çok seviyorum ama korkuyorum oynamaya, mesela elraennin outlast, re7 yayınlarını falan zevkle izledim. Çok sevdim zaten oyunları fakat korkuyom oynamaya. Nasıl alışabilirim? Metro 2033 oyna dediler. İndirdim, ürpertici ama oynadım 1 saat falan. Ondan sonra tek başına binaya falan girince korkmaya başladım :D Napiyim sizce oynamak istiyorum korku oyunu.

quartle

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,923
İsim
1
arkaya şarkı aç kesin çözüm

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
Arkadaşlar korku oyunlarını çok seviyorum ama korkuyorum oynamaya, mesela elraennin outlast, re7 yayınlarını falan zevkle izledim. Çok sevdim zaten oyunları fakat korkuyom oynamaya. Nasıl alışabilirim? Metro 2033 oyna dediler. İndirdim, ürpertici ama oynadım 1 saat falan. Ondan sonra tek başına binaya falan girince korkmaya başladım :D Napiyim sizce oynamak istiyorum korku oyunu.
Korku kafanda olan ve senin kendi kendine büyüttüğün bir duygudur.
Kafanda önce korkmayacağını söylemen gerekir. Ardından oyunun gerçek dünya ile hiçbir alakası olmadığını fark etmen lazım.
Mesela korku olan binaya girerken önce bulunduğun odada etrafına bak, oyunun seni içine aldığı dünyadan çık. Monitöre bakma, biraz sakinleşince oyunu oynamaya devam et. Böyle şeyler deneyebilirsin.

Son düzenleme:

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Oynama
Gerçekten bak

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ardından oyunun gerçek dünya ile hiçbir farkı olmadığını fark etmen lazım.
?:d
Mesaj otomatik birleştirildi:

Valla çok gerildim metro da ya. Binanın içindeyim ayak sesleri geliyo elim ayağım titriyo.

CevizliCeviz

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Cevizli Ceviz
Oyunun amacı korkmanı sağlamak zaten. Korkuyorsan doğru yoldasın. Korkmazsan korku oyunu olmaz zaten

AtiIIa

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
20,615
İsim
Atilla
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
Valla çok gerildim metro da ya. Binanın içindeyim ayak sesleri geliyo elim ayağım titriyo.
Oynadıkça alışacaksın. Oyunda zaten jumpscare yok, sadece biraz gergin ortam var. Kulaklık yerine hoparlör kullanarak, ortamı daha aydınlık yaparak, arkaya da biraz ses vererek (müzik veya cam açma) korkunu azaltabilirsin.

Top Bottom