Neler Yeni

Koronayken burundan turuncu sümük gelmesi normal mi?

HomerSer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
769
İsim
Utku Şeref
arkadaşlar ben pozitifim 6 gün oldu burnumda sümük turuncu renk geliyor yani bildiğin portakal renginde ilk başta sarıydı yavaştan turuncu oldu bu normal mi? Önceden geçiren arkadaşlar söyleyebilir mi? Birde ortalama kaç gün sürüyor bu akıntı

Americano

80+ Bronze

nealean

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,114
İsim
Yusuf
nE? İlk kez duyuyorum hocam hiç geçirmedim geçiren arkadaşlarımdan böyle bir şikayet duymadım açıkçası.

HomerSer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
769
İsim
Utku Şeref
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Americano

80+ Bronze
tıpatıp aynı durumu yaşıyorum kanla alakası yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

omicron varyantı ile alakalı olabilir mi?
Babam tıp bitirmiş birisi sordum ve şuan tıpda bile ilk olduğunu söyledi bende ilkkez diyorum ciddi bir belirti olabilir ve hemen doktora gitmenizi tavsiye ediyorum

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
arkadaşlar ben pozitifim 6 gün oldu burnumda sümük turuncu renk geliyor yani bildiğin portakal renginde ilk başta sarıydı yavaştan turuncu oldu bu normal mi? Önceden geçiren arkadaşlar söyleyebilir mi? Birde ortalama kaç gün sürüyor bu akıntı
Normal olabilir 2020'de okullar kapanmadan önce yaşamıştım.

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Aşı vuruldunmu ?

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Ramazan
İlgilendiği Kategoriler
Gaming laptop
Benim mukusun içinde kan vardı, bir hafta kadar gelmeye devam etti. Bu da olabilir bence.

HomerSer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
769
İsim
Utku Şeref
Benim mukusun içinde kan vardı, bir hafta kadar gelmeye devam etti. Bu da olabilir bence.
kanla alakası yok bende damar çatlağı olduğu için kanla karışık sümüğü ayırt edebiliyorum

Babam tıp bitirmiş birisi sordum ve şuan tıpda bile ilk olduğunu söyledi bende ilkkez diyorum ciddi bir belirti olabilir ve hemen doktora gitmenizi tavsiye ediyorum
internette araştırdım biraz sinüzitte olduğu gibi burun boşluğun boşalıyor olabilir falan yazdı

swqze

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
SwQze
kanla alakası yok bende damar çatlağı olduğu için kanla karışık sümüğü ayırt edebiliyorum

internette araştırdım biraz sinüzitte olduğu gibi burun boşluğun boşalıyor olabilir falan yazdı
google a hiç kafanı yorma google da kanser bile çıkabilirsin bence takma 2,3 güne düzelir zaten çok önemli bir sorun değil sanırım

HomerSer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
769
İsim
Utku Şeref
şöyle birde ekleme yapayım biraz koyu bir kıvam normal sümüğe göre

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,322
Üyeler
161,032
Son üye
yigit1331
Top Bottom