🔥İndirim KOŞŞŞŞŞŞ Exvega Vesta Oyuncu Koltuğu 🔥 5.999₺ (Dip Fiyat )

Aldık bakalım hadi hayırlısı

Ekler

• Screenshot_2025-12-01-17-41-55-539_tr.com.dr.android.webp
    Screenshot_2025-12-01-17-41-55-539_tr.com.dr.android.webp
    34 KB · Hit: 86
Kullanılan has malzemeleri kaliteli fakat şişirilmiş fiyatlar abartılan bi marka. Tecrübe ettim ve pişmanım. Üretim standartları olmayan bi firma.

Claws ın koltuklarının kalitesi nasıl acaba. Sağlam Metal ayaklı güzel bir ürün arıyorum ömürlük kullanmak için

Bu ülkenin ilerlemesi için 50 fırın ekmek yemesi lazım. 6000 tl oyuncu koltuguna indirim varmış gibi seviniyoruz. büyük rezillik.

Bu ülkenin ilerlemesi için 50 fırın ekmek yemesi lazım. 6000 tl oyuncu koltuguna indirim varmış gibi seviniyoruz. büyük rezillik.
Ne yapsın sevinmeyip 10kya koltuk mu alsın adam. Burda absürt olan koltukların pahalı olması milletin indirime sevinmesi değil!

Sen millete niye böğürüyorsun? Adam napsın daha ucuzu yok bunu alıyor sevinip uyguna bulduğu için. Daha ucuza üretip sat 50 fırın ekmek yemiş olalaım dua da ederiz sana. Millet rezil sen rezillik yapma hadi.

Bu koltukarı bu fiyatlara satanlara söylemek lazım bu lafı . Bu ülkede böyle fırsatçılık olduğu sürece daha çoooookk zam yer

Sen millete niye böğürüyorsun? Adam napsın daha ucuzu yok bunu alıyor sevinip uyguna bulduğu için. Daha ucuza üretip sat 50 fırın ekmek yemiş olalaım dua da ederiz sana. Millet rezil sen rezillik yapma hadi.
Afferim bu kafayla devam. Ben burada bunun indirim olmadıgını sadece normal fiyat oldugunu farketmenizi istiyorum. Daha bunu bile farkedemeyecek kadar bilinçsizsiniz. Ve sizi uyaran kişilerede kem küm yaptıgınıza göre bu hallere düşmeyi hakediyorsunuz o zaman...

Bu fiyatların normal fiyatlar oldugunu indirim degil aslında kazıklanmadan normal fiyattan aldıgınızı farkedin ve indirim diye degilde normal fiyattan aldıgınız için sevinin diyorum.

Edit: Ve en büyük rezillikte bu senin yaptıgın yorum. Çünkü yanlışı savunup normalmiş gibi göstermeye millete alıştırmaya çalışıyorsun. Senin gibi insanlar bu milllete en büyük düşmanlık yapanlardır.

Geri