rancer diye çakma bir marka zatenciddi misin ya
rancer diye çakma bir marka zatenciddi misin ya
sizce bende almalımıyım bu fiyata daha iyi bulunabilirmigelince aydınlatırım indirim bitmez ise
Alıntıyı görüntüle
Eyvallah. Bakalım nasıl çıkacak. Aldık birtane.EXVEGA Vesta 2025 Kumaş Oyuncu Koltuğu Siyah
EXVEGA Vesta 2025 Kumaş Oyuncu Koltuğu Siyah en cazip fiyat ile D&R'de. Keşfetmek için hemen tıklayınız!www.dr.com.tr
7-8 k iken pek tavsiye etmediğim koltuktu ama şuan alınabilir diye düşünüyorum güzel fiyat.
Alıntıyı görüntüle
Ne yapsın sevinmeyip 10kya koltuk mu alsın adam. Burda absürt olan koltukların pahalı olması milletin indirime sevinmesi değil!Bu ülkenin ilerlemesi için 50 fırın ekmek yemesi lazım. 6000 tl oyuncu koltuguna indirim varmış gibi seviniyoruz. büyük rezillik.
Sen millete niye böğürüyorsun? Adam napsın daha ucuzu yok bunu alıyor sevinip uyguna bulduğu için. Daha ucuza üretip sat 50 fırın ekmek yemiş olalaım dua da ederiz sana. Millet rezil sen rezillik yapma hadi.Bu ülkenin ilerlemesi için 50 fırın ekmek yemesi lazım. 6000 tl oyuncu koltuguna indirim varmış gibi seviniyoruz. büyük rezillik.
Bu koltukarı bu fiyatlara satanlara söylemek lazım bu lafı . Bu ülkede böyle fırsatçılık olduğu sürece daha çoooookk zam yerBu ülkenin ilerlemesi için 50 fırın ekmek yemesi lazım. 6000 tl oyuncu koltuguna indirim varmış gibi seviniyoruz. büyük rezillik.
Afferim bu kafayla devam. Ben burada bunun indirim olmadıgını sadece normal fiyat oldugunu farketmenizi istiyorum. Daha bunu bile farkedemeyecek kadar bilinçsizsiniz. Ve sizi uyaran kişilerede kem küm yaptıgınıza göre bu hallere düşmeyi hakediyorsunuz o zaman...Sen millete niye böğürüyorsun? Adam napsın daha ucuzu yok bunu alıyor sevinip uyguna bulduğu için. Daha ucuza üretip sat 50 fırın ekmek yemiş olalaım dua da ederiz sana. Millet rezil sen rezillik yapma hadi.