Abi kocaelinin en merkezi yerlerinden birinde yaşıyorum(istanbul tuzla'ya 5 dakika mesafede) fiber yok nasıl bir ülkede yaşıyoruzMillet şehir merkezine çektiremiyor köyü düşünmek iyimserlik olur. Ama eğer hiç altyapı yoksa ve merkeze yakında imkansız diyemem buna.
İstanbul'un ulaşım merkezlerinde hatta tam merkezinde yaşıyorum 73 mgbsAbi kocaelinin en merkezi yerlerinden birinde yaşıyorum(istanbul tuzla'ya 5 dakika mesafede) fiber yok nasıl bir ülkede yaşıyoruz
İyi sende fiber yok bursada yaşıyorum merkezde 10mbps internet alıyorum ama neyse şükürler olsun 1 alanlarda var yakınmıyorumAbi kocaelinin en merkezi yerlerinden birinde yaşıyorum(istanbul tuzla'ya 5 dakika mesafede) fiber yok nasıl bir ülkede yaşıyoruz
İstanbul'un ulaşım merkezlerinde hatta tam merkezinde yaşıyorum 73 mgbs
Sizi gördükten sonra bu berbat halime şükrediyorumİyi sende fiber yok bursada yaşıyorum merkezde 10mbps internet alıyorum ama neyse şükürler olsun 1 alanlarda var yakınmıyorum
Büyükçekmece gibi elit bir yere bağlı karaağaç köyünde oturuyorum fiber geldi buralara köy yerineköye yerleşicem antalya ibradı ilçesine bağlı köyüm min 20 mbps internet lazım ne yapabilirim
Köy kaç kişi imza toplanıp kişi sayısına göre bir şeyler belki yapılabilir köyün durumuna bağlı.köye yerleşicem antalya ibradı ilçesine bağlı köyüm min 20 mbps internet lazım ne yapabilirim
sen 10gbs falan istiyon her haldeSizi gördükten sonra bu berbat halime şükrediyorum