Razer Kraken X USB Gaming Kulaklık | ITOPYA bu kulaklığı almak istiyorum ancak
bafır adam bu kulaklığın lite versiyonunu yerden yere vurmuş özellikle sağlamlık konusunda
zaten kulaklık 500 lire ben lite almayacağım normal yani kraken x alacağımRazer alacaksan en az 500tl gozden cikaracaksin diger razer urunleri bes para etmez, onun disinda 250 tl ye kulaklik istiyorsan James Donkey 712 oneririm. 300tl civarinda hs50 iyidir.
Videodaki lite modeli. Birkaç kişiden olumlu yorumlar almıştım kraken x modeli ile alakalı.Razer Kraken X USB Gaming Kulaklık | ITOPYA bu kulaklığı almak istiyorum ancakbafır adam bu kulaklığın lite versiyonunu yerden yere vurmuş özellikle sağlamlık konusunda
iste bende eger butcen o kadarsa alma diyorum ,, onceki mesajimda kulaklik tavsiyesi verdim sanazaten kulaklık 500 lire ben lite almayacağım normal yani kraken x alacağım
ama butcen kraken x e yetiyorsa bile Corsair hs50 Pro oneririm kesinlikleiste bende eger butcen o kadarsa alma diyorum ,, onceki mesajimda kulaklik tavsiyesi verdim sana
hs 50 ile arasındaki fark nedir ?iste bende eger butcen o kadarsa alma diyorum ,, onceki mesajimda kulaklik tavsiyesi verdim sana
Mesaj otomatik birleştirildi:
ama butcen kraken x e yetiyorsa bile Corsair hs50 Pro oneririm kesinlikle![]()
tamam hs 50 alacağım ancak tek sorun youtube da adam akıllı incelemesinin bulunmadığıHS50 çok daha iyi bir model ve daha fazla tercih ediliyor. Ayrıca "HS" serisinin mikrofonu da çok kalitelidir.
Neden takıyorsun ki incelemeye forumda bu kadar insan yazıyor. Ayrıca beğenmezsen 14 gün içinde iade edersin.tamam hs 50 alacağım ancak tek sorun youtube da adam akıllı incelemesinin bulunmadığı
Neden takıyorsun ki incelemeye forumda bu kadar insan yazıyor. Ayrıca beğenmezsen 14 gün içinde iade edersin.