o paraya terlik alınmıyor hacıbeni şimdilik idare edebilecek krampon arıyorum 650-800 arası fiyat bandında olursa daha iyi olur
ALMA daha iyikinetix
Ben yazacaktım yazan biri cıkmıs. O paraya suan pazarda satılmıyor krampono paraya terlik alınmıyor hacı
Belki bütceyi arttırırsan lotto falan bulursunbeni şimdilik idare edebilecek krampon arıyorum 650-800 arası fiyat bandında olursa daha iyi olur
lig somabeni şimdilik idare edebilecek krampon arıyorum 650-800 arası fiyat bandında olursa daha iyi olur
3 4 ay idare eder sanırım. Dikişleri pek güzel durmuyor çünkü.Halı saha ayakkabısı olur diyorsan hacı belki daha güzel modeller vardır ama illa krampon ise Slazenger o fiyatta iyi bir alternatif olabilir.
Lotto ise önermem. Lescon hakkında bilgim yok. 200 TL daha çıkarsan puma var ama ben zamanında pek alışamadım. En iyisi hacı sen idare etsin diyorsan uygun bir fiyat karşılığı şunu alabilirsin.
Futbol Ayakkabısı Modelleri ve Fiyatları | Futbol Ayakkabısı Çeşitleri | Flo
Futbol Ayakkabısı modelleri size özel indirimli fiyatlar ve taksit fırsatlarıyla Flo'da. Futbol Ayakkabısı çeşitlerini incelemek için hemen flo.com.tr'yi ziyaret edin!www.flo.com.tr
https://app.hb.biz/SgrdZ3Fnrzmcbeni şimdilik idare edebilecek krampon arıyorum 650-800 arası fiyat bandında olursa daha iyi olur