The Batman
80+ Silver
ben çok az yer hariç karakterin gücünü hissedemiyorum acaba ben mi oynamayı beceremiyorum 2-3 tane asker ile bile karakter ölüyor
hangi oyunu hocamben çok az yer hariç karakterin gücünü hissedemiyorum acaba ben mi oynamayı beceremiyorum 2-3 tane asker ile bile karakter ölüyor
god of war 4 bide ragnorak ilk oyunları güzel ama çok eski asıl güçlü oldugu yerler ilk oyunlarda çok eskihangi oyunu hocam
Oynanış değiştiği içindir o, hem karakterde bir hayli yaşlı zaten, normal bence.god of war 4 bide ragnorak ilk oyunları güzel ama çok eski asıl güçlü oldugu yerler ilk oyunlarda çok eski
Siz büyük ihtimalle efsun kullanmıyorsunuz.ben çok az yer hariç karakterin gücünü hissedemiyorum acaba ben mi oynamayı beceremiyorum 2-3 tane asker ile bile karakter ölüyor
Oyunu en kolayda oynadığın zaman tanrı olduğunu hissettiriyor. Zaten ölmesi saçmalık can barı olmamalıydı.ben çok az yer hariç karakterin gücünü hissedemiyorum acaba ben mi oynamayı beceremiyorum 2-3 tane asker ile bile karakter ölüyor
Öyle valkür kesemezdik amaOyunu en kolayda oynadığın zaman tanrı olduğunu hissettiriyor. Zaten ölmesi saçmalık can barı olmamalıydı.
Bazı düşmanlar zorluyor bir vuruşla hemen ölüyor özel güçlerini hiç açtın mı ya da geliştirdin miben çok az yer hariç karakterin gücünü hissedemiyorum acaba ben mi oynamayı beceremiyorum 2-3 tane asker ile bile karakter ölüyor
haydut geliyor 10 kere vuruyorum öyle ölüyor dengeli modda oynuyorum %100 save indirdim +oyundan başladım suan iyiBazı düşmanlar zorluyor bir vuruşla hemen ölüyor özel güçlerini hiç açtın mı ya da geliştirdin mi
Yukarıda dediğim gibi efsun kullanmıyor olabilir misin?haydut geliyor 10 kere vuruyorum öyle ölüyor dengeli modda oynuyorum %100 save indirdim +oyundan başladım suan iyi
efsun dedigin ne silah kabzası falan mıYukarıda dediğim gibi efsun kullanmıyor olabilir misin?
Zırh gibi kıyafetleri giriyorsun orada 1 2 veya 3 tane boş siyah hazne varsa takmamışsın demektirefsun dedigin ne silah kabzası falan mı
onların hepsi fullZırh gibi kıyafetleri giriyorsun orada 1 2 veya 3 tane boş siyah hazne varsa takmamışsın demektir